Liga 1: Garsiji se drma klupa, Marsej poražen kod kuće od Rena

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.09.2017.
23:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Olimpik Marseja poraženi su u petom kolu francuskog šampionata na svom stadionu.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Ekipa Rudija Garsije još jednom je neprijatno iznenadila svoje navijače. Nakon poraza od Monaka od 6:1, sada su na svom terenu poraženi od Rena sa 1:3 (0:2).

Već nakon stotinak sekundi postalo je jasno da je Marsej u problemu, Sar je pobegao defanzivcima na desnoj strani, uputio je pas ka Kazriju, a bivši igrač Sanderlenda je maestralno "štiklom" matirao golmana Marseja za 0:1.

Osam minuta kasnije, novi šok za domaće navijače. "Velodrom" je sjajnim udarcem sa oko 20ak metara utišao 22-godišnji Burižo. Nakon 10 minuta igre, gosti su vodili sa 0:2.

Sve je postalo jasno u 70. minutu, mladi Burižo je izveo prekid sa desne strane, pronašao je Ganjona, koji odmerenim udarcem šalje loptu iza leđa Mandande za 0:3.

Poraz je koliko toliko ublažio mladi Sanson u 87. minutu, on je izbio sam pred golmana Rena, nakon lepog pasa Pajea.

Mogli su domaći fudbaleri da dožive novi šok u nadoknadi vremena, napravili su prekršaj u svom kaznenom prostoru, ali Mubele nije najbolje izveo penal, te je ostalo 1:3.

Marsej je nakon dva uvodna trijumfa u seriji od tri meča bez pobede, imaju sedam bodova i 10. su na tabeli. Ren je četiri mesta ispod, sa dva boda manje od večerašnjih rivala.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke