Liga 1 - Radonji devedeset minuta, Mitroviću treća pobeda u nizu, "petarda" Monaka!

Autor: Stefan Matić
subota 21.12.2019.
22:48
Izvor: Sportske.net

Odigrano je devetnaesto kolo francuskog prvenstva.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Dižon - Mec 2:2

Tri gola smo videli u prvih 45 minuta. Gosti su poveli golom Diala već u četrnaestom minutu, međutim Amalfitano je poravnao na 1:1 samo ćetiri minuta kasnije. Vođstvo od 2:1 donosi Balde golom tik pred odlazak na pauzu.

Mec ipak stiže do boda zahvaljujući golu Maige u nadoknadi vremena.

Mec je završio meč sa igračem manjem pošto je Sunzu dobio direktan crveni karton u 53. minutu.

Marsej - Nim 3:1

Ekipa sa "Velodroma" je slavila zahvaljujući odličnom drugom poluvremenu koji je otvorio Alakuč autogolom u 46. minutu. U nastavku susreta Benedeto povisuje na 2:0 dok Paje stavlja tačku na meč golom u 81. minutu na asistenciju Radonjića.

Čast gostiju je spasio Briankon golom u nadoknadi vremena.

Nemanja Radonjić je odigrao ceo meč za domaće.

Monako - Lil 5:1


"Kneževi" su razbili viceprvaka Lige 1 iako su upravo "doge" te koje su povele. Gol Osimena u 14. minutu je bilo sve od gostiju na večerašnjem meču, Martins je izjednačio deset minuta kasnije da bi Keita preokrenuo na 2:1 u 29. minutu.

U nastavku Ben Jeder je u 12 minuta postigao dva gola i postavio 4:1 za Monako. Konačnih 5:1 postavlja Glik na asistenciju Silve u nadoknadi vremena.

Monpelje - Brest 4:0


Monpelje beleži ubedljivu pobedu posle dva uzastopna poraza. Labord je prvi zatresao mrežu gostiju u 13. minutu da bi Savanir povisio na 2:0 iz penala u tridesetom minutu. U nastavku Labord postiže još jedan gol, 4:0 je stajalo u 83. minutu posle pogodka Moleta, Brest stiže do gola u nadoknadi, ali je kasnije poništen posle konsultacija sa VAR-om.

Nant - Anžer 1:2

"Kanarinci" su poveli golom Blasa u 17. minutu, ali pobeda ipak pripada gostima poštp su Bobčon i rezervista El Melali pogađali u nastavku. Ovo je prva pobeda gostiju posle četiri kola.

Nica - Tuluz 3:0

Tim Patrika Vijere je završio posao već u prvih 45 minuta, strelci su bili Sar i Melou, dok je autogol postigao Sila u 19. minutu meča.

PSŽ - Emijen 4:1


Šampion je bio veoma ubedljiv iako je posle prvih 45 minuta bilo tek 1:0 za domaće golom Mbape. U nastavku Tuhelovi momci dodaju gas, Nejmar povisuje na 2:0, Mbape svojim drugim golom na 3:0. Gosti su smanjili na 3:1 u 70. minutu, ali Ikardi novim golom u 84. minutu postavlja konačnih 4:1.

Remz - Lion 1:1


"Lavovi" su poveli posle sam devet minuta igre golom Tusara, ipak domaći su uspeli da izjednače pred sam odlazak na pauzu golom Kafara. Gosti su imali odličnu priliku iz penala u 83. minutu da osvoje sva tri boda, ali je Musa Dembele bio neprecizan.

Predrag Rajković je odigrao svih devedeset minuta za domaće.

Ren - Bordo 1:0

Ren je uspeo da savlada "žirondince" golom u 82. minutu, precizan je bio Nijang na asistenciju del Kastilja. Ren se nalazi u fenomenalnoj seriji dok je ovo bio treći poraz zaredom Bordoa.

Vukašin Jovanović je odgledao meč sa klupe za rezervne igrače.

Strazbur - Sent Etjen 2:1

Domaći su stigli do treće pobede zaredom zahvaljujući golovim Ažarkau i Tomasona, dok su gosti uspeli da smanje na 2:1 golom Budeboza iz penala u 73. minutu.

Stefan Mitrović je odigrao ceo meč.

 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke