Liga kup Francuske - Favoriti ubedljivi, PSŽ brojao do šest!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 08.01.2020.
23:13
Izvor: Sportske.net

Poznati su svi polufinalisti Liga kupa Francuske.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

U polufinalu Liga kupa Francuske igraće Rems, Lil, Lion i PSŽ.

Lion je danas savladao Brest sa 3:1, počelo je golom Dembelea u 19. minutu, da bi početkom drugog poluvremena Oar povisio na 2:0. Grandsir je smanjio rezultat, ispostavilo se da je to bilo sve od njih, pošto je Lion zapečatio sudbinu gostiju preko Žana Lukasa u 1. minutu nadoknade.

Lil je savladao Amijen sa 2:0, a meč je rešen početkom drugog poluvremena kada su domaći postigli oba gola. Prvo je Luiz Arauho postigao gol u 50. minutu, da bi osam minuta kasnije Osimhen savladao protivnika za konačnih 2:0.

PSŽ je imao baš lak zadatak protiv Sent Etjena. Ikardi je doneo u drugom minutu prednost domaćinu, a onda je Fofana uspeo da dobije dva žuta kartona do 31. minuta kada je isključen, pa je domaćin imao i igrača više.

Nejmar je postigao gol u 39. minutu, a sve je bilo rešeno kada je Mulin postigao autogol koji će se dugo vrteti po televizijama u smešnom videu.

Ikardi sa dva gola i jednom asistencijom, odnosno Mbape sa jednim golom i dve asistencije su zapečatili sudbinu gostiju. Mbape je imao i rabonu kada je lobovao golmana, bilo bi pravo ponižavanje protivnika da je i to ušlo.

Kabaj je postigao jedini gol za goste u 71. minutu nakon promašenog penala je uspeo da iz drugog pokušaja postigne gol za konačnih 6:1.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke