Liverpul posle 7:0 protiv Junajteda izgubio od Bornmuta, Klop imao prosto objašnjenje!

Autor: Lazar Nikolić
subota 11.03.2023.
17:12
Izvor: Sportske.net

U stilu srpskih trenera.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula danas su kao gosti poraženi od Bornumta sa 1:0 u meču 27. kola engleske Premijer lige.

Tako su "crveni" već u narednoj utakmici "prosuli" ubedljivu pobedu od 7:0 u najvećem derbiju engleskog fudbala nad Mančester junajtedom i ponovo pokazali da ovo nije njihova sezona.

Menadžer Liverpula je nakon poraza od "trešnjica" jednostavno rekao da ovo nije bio njihov dan.

"Šta mogu da kažem? Ni u jednom trenutku nije ovo bila naša utakmica. Jesmo dominirali u prvom poluvremenu, ali ubacivali smo loptu unutra u pogrešnim trenucima protiv kompaktnog protivnika. Oni su imali svoje kontre koje su i želeli, a nama nije prijao tako povučen protivnik“, izjavio je Nemac.

Imao je Liverpul idealnu priliku da stigne do izjednačenja sredinom drugog poluvremena, ali je Mohamed Salah katastrofalno izveo jedanaesterac i promašio ga.

"Davno je bilo kada smo dobili poslednji penal u ligi… Ovo je potpuno hipotetički, ali da smo tada dali gol, utakmica je mogla da se okrene. To ne čini našu igru boljom, ali mogao je bar rezultat da bude bolji. Salah daje mnogo golova, ali sada je promašio penal, to je život“, jasan je Klop.

Liverpul je nakon novog neupseha ostao na petom mestu prvenstvene tabele sa 42 boda i utakmicom manje u odnosu na četvrtoplasirani Totenhem koji ima šest poena više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke