LN - Zubimendi "slomio" Dance, Ronaldo će davati golove i sa 50!

Autor: Lazar Nikolić
subota 12.10.2024.
22:41
Izvor: Sportske.net

Rumuni ubedljivi u C diviziji.

EPA-EFE/CLEMENS BILAN
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Povezane vesti

Aktuelni šampion Evrope Španija ostvarila je drugi trijumf u grupi 4 A divizije Lige nacija.

Španci su u Murisji savladali selekciju Danske sa minimalnih 1:0.

Odlično su gosti odolevali favoritu, sveli domaćina na relativno mali broj izglednih prilika, ali se 11 minuta pre kraja, baš kao i u četvrtfinalu EURO-a protiv Nemačke, ukazao Martin Zubimendi i doneo trijumf "crvenoj furiji".

Zubimendi je uzvanredno uhvatio volej sa ivice kaznenog prostora i poslao loptu iza iskusnog Šmajhela, kome se izmigoljila iz ruku.

U meču iste grupe Srbija je u Leskovcu bila bolja od Švajcarske sa 2:0.

Пласман обезедио Sofascore

Portugalija je kao gost u grupi 1 najjače divizije savladala Poljsku rezultatom 3:1.

Poveli su Portugalci u 26. minutu posle sjajne akcije i asistencije glavom Bruna Fernandeša za strelca pogotka Berarda Silvu.

Portugalci su duplirali prednost 10 minuta kasnije kada je još jednom u centru pažnje bio 39-godišnji Kristijano Ronaldo. Napadač gostiju našao se u pravo vreme na pravom mestu i smestio loptu u mrežu, nakon što se ona odbila od stative posle udarca Rafaela Leaa.

Prednost gostiju smanjio je Pjotr Zjelinski u 78. minutu, ali je štoper Poljaka Jan Bednarek autogolom dva minuta pre kaja otklonio dileme oko pitanja pobednika.

Пласман обезедио Sofascore

U grupi 2 c divizije Rumunija je kao gost savladala Kipar sa 3:0, dok su u okviru grupe 3 Belorusija i Severna Irska remizirale - 0:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke