Loš vikend za braću Inzagi

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 07.02.2022.
21:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Vikend za zaborav.

 EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Protekli vikend bio je sve samo ne dobarza braću Inzagi, jer je Simone na klupi Intera izgubio gradski derbi od Milana, dok je Filipo dobio otkaz u Breši.

Inter je u derbiju "Della Madonina" izgubio od gradskog rivala Milana sa 1:2, pa ekipa Simonea Inzagija sada ima samo bod više od Milana i Napolija, uz utakmicu manje.

"Inter je dominirao s jedinim nedostatkom što nismo postigli i drugi gol. Ovakav poraz boli, ali to je teška i gorka lekcija", izjavio je Simone za italijansku aganciju Ansa, a prenela Hina.

"Moji igrači su postali nervozni pri rezultatu 1:1, ali tada smo već morali voditi sa 2:0 ili 3:0. Ovakvu utakmicu gubite samo jednom u deset susreta", dodao je 45-godišnji stručnjak.

Samo 24 sata kasnije njegov tri godine stariji brat Filipo je dobio otkaz na klupi Breše. Filipo "Pipo" Inzagi je iznenađujuće dobio otkaz nakon što je njegova ekipa odigrala 0:0 na gostovanju kod Kosence i trenutno se nalazi na trećem mestu Serije B sa 39 bodova, dva manje od vodećeg Lećea, dok drugoplasirana Pisa ima 40 bodova.

Njegovu poziciju preuzeće urugvajski stručnjak Diego Lopes koji je već vodio Brešu od februara do avgusta 2020. nakon čega je dobio otkaz.

Italijanski mediji navode kako je "Pipo" dobio otkaz jer nije prihvatio zahtev vlasnika kluba Masima Keljina dapromeni formaciju tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke