LŠ (kval.): Trnava šokirala Varšavu bez Maestra, odlične vesti za Zvezdu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 24.07.2018.
22:54
Izvor: Sportske.net

"Crveno-beli" odradili najveći deo svog posla protiv Suduve, a sada im se u narednoj rundi smeši, na papiru, lakši protivnik.

EPA-EFE/Leszek Szymanski
EPA-EFE/Leszek Szymanski

Povezane vesti

Zvezda je večeras potvrdila ulogu favorita i rutinski slavila protiv litvanske Suduve, pa se čini da je revanš u gostima samo puka formalnost.

Iako nije sve gotovo, "Delije" mogu da raduju vesti iz Poljske!

Spartak iz Trnave slavio je u Varšavi protiv favorizovane Legije rezultatom 2:0.

Slovaci su na kraju prošle sezone ostali bez trenera srpskog porekla Nestora El Maestra, ali to se nije videlo na terenu gde su poveli pogotkom Erika Grendela u 15. minutu susreta.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Ogromnu prednost gostima doneo je Jan Vlaško golom u poslednjim trenucima meča i "zaledio" vatrene navijače šampiona Poljske.

Ekipi iz Varšave nije mogao da pomogne ni srpski internacionalac Miroslav Radović koji je ušao sa klupe u 63. minutu, kao ni nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Marko Veošović koji je odigrao svih 90 minuta za svoj tim.

Poljaci su sada u problemu jer moraju da jure zaostatak u revanšu u Slovačkoj, neubedljiva igra na svom terenu im ne uliva veliku nadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vddutina
Tuesday, 24.07.2018
23:02

Gledao sam Legija-Spartak i ne znam bas koliko su to odlicne vesti za nas. Spartak odličan. Da nisu sebični u napadu mogli su dati 5 komada.

avatar
Monte_Kristo
Tuesday, 24.07.2018
23:43

Odlicne su vesti,jer je Legija iskusna prekaljena ekipa,koja je imala los dan,cak ih i posle ovog poraza ne treba otpisati.
Verovatno si tako mislio i za Suduvu kad je dala tri Apoelu,pa nisu Zvezdi sutnuli na gol.Samo da Trnava prodje,nece Zvezda dozvoliti nikakva iznenadjenja.

avatar
Aleksandar Aca Kovacevic
Tuesday, 24.07.2018
22:59

mi ako prodjemo 3kolo mi smo sigurno u ligi evrope

avatar
indosrbija
Wednesday, 25.07.2018
11:53