Lugano naoštren pred TSC, Štefan pokorio Mladu Boleslav za 2/2, slavili i Hajdenhajm, Olimpija i HJK

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 24.10.2024.
23:20
Izvor: Sportske.net

Švajcarski tim upisao i drugu pobedu u Ligi konferencija.

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Fudbaleri Lugana ostali su na maksimalnom učinku nakon drugog kola Lige konferencije pošto su nakon rutinske pobede protiv HJK-a slavili i na gostovanju protiv Mlade Boleslav 0:1.

Ovogodišnji protivnik Partizana u kvalifikacijama za Ligu Evrope do trijumfa u Češkoj stigao je u 38. minutu golom Renata Štefena u 38. minutu, a domaćin je imao priliku da dođe do izjednačenja u drugom poluvremenu.

Priliku da donese bod češkom predstavniku propustio je Patrik Vidra desetak minuta pre kraja meča.

Švajcarski tim je tako sakupio maksimalnih šest bodova na startu sezone i tako dodatno podigao samopouzdanje pred gostovanje TSC-u Bačkoj Topoli 7. novembra.

Maksimalan učinak ostvarili su i fudbaleri Hajdenhajma pošto su golom Patrika Majnka slavili na gostovanju Pafosu, a razloga za zadovoljstvo ima i ljubljanska Olimpija koja je do prve pobede u takmičenju došla trijumfom nad LASK-om 2:0.

Trijumf slovenačkom timu obezbedili su Alehandro Blanko u 14. minutu i Pedro Lukas Švarcer desetak minuta pre kraja meča.

Istim rezultatom TNS je slavio protiv Astane, dok je u najatraktivnijem meču večernjeg termina Betis remizirao protiv Kopenhagena 1:1.

Do velikog trijumfa stigao je i finski HJK koji je slavio protiv Dinama iz Minska 1:0, ostavivši beloruski tim bez bodova nakon dva kola.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke