Luka Milivojević otkrio najveću istinu o Liverpulu

Autor: Milovan Longinov
nedelja 20.12.2020.
08:54
Izvor: Sportske.net

Posle sedam komada...

EPA-EFE/Adam Davy
EPA-EFE/Adam Davy

Povezane vesti

Kristal Palas je doživeo najubedljivi poraz u istoriji Premijer lige, pošto je na svom stadionu izgubio od Liverpula rezultatom 7:0.

Luka Milivojević je bio kapiten Palasa na ovom meču, a nakon njega je priznao koliko je teško igrati protiv Liverpula.

"Iskreno, bilo je preteško. Teško je govoriti posle ovakvog poraza, ovako nešto nisam doživeo u karijeri. Bili su ubitačni, mislim da su dali sedam golova iz osam ili devet šuteva. Neverovatno koliko imaju opasan tim iz kontri, kažnjavaju i najmanju grešku, a i utakmicu su odlično otvorili golom u trećem minutu", rekao je Luka i dodao:

"U prvom poluvremenu još smo i imali neke šanse, stvorili smo četiri, pet, možda smo mogli da damo neki gol. Ali nakon toga su usledile nove kontre i odjednom gubimo 3:0. Moj osećaj je bio da ne zaslužujemo da gubimo tolikom razlikom. U drugom poluvremenu smo sve ispustili, brutalno je izgubiti 7:0 i nije prijatan osećaj", istakao je Luka Milivojević.

Liverpul je zasluženo lider posle ove pobede i nastavlja da melje...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Sunday, 20.12.2020
10:59

Imaju opasan pobednicki mentalitet. Cak i mali Dzouns veruje da je bolji nego sto jeste kad je u ovom timu. Dok na primer u Celsiju kad ide dobro sve izgleda super, a onda jedna greska - jedan kiks srusi svo samopouzdanje i svi se pogube i sve izgleda nespretno i nesigurno.