Malaga nosi bod iz Katalonije

Autor: Boban Filipović
subota 20.09.2014.
23:58
Izvor: Sportske.net

Veoma uzbudljiv finiš videli smo na meču između Espanjola i Malage. Domaćin je preko Stuanija dva minuta pre kraja došao do gola koji ga je doveo nadomak prvog trijumfa u sezoni, ali Duda iz slobodnjaka u sudijskoj nadoknadi sprečava poraz Andalužana...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Dobro je počelo za Espanjol, Kaisedo je u 16. minutu dobro reagovao na asistenciju Serhija Garsije i krunisao dobru igru svog tima golom.

Katalonci su bolji rival na terenu , ali tvrda odbrana Malage i golman Kameni ne dozvoljavaju domaćinu da povisi prednost.

Andalužani su se konsolidovali na poluvremenu i već nakon 7-8 minuta igre u nastavku došli do izjednačenja. Stralac je bio Kamaćo.

Od tog trenutka gosti su sve snage usmerili na odbranu svog gola, dobro im je išlo sev do 88. minuta, kada je Kristijan Stuani umakao pažnji svojih čuvara i postigao gol za erupciju oduševljenja na tribinama.

Espanjol je bio nadomak prve pobede ove sezone, aonda je u nadoknadi usledio hladan tuš. Dosuđen je slobodan udarac za Malagu na 20-ak metara od gola, Duda ga izvodi savršeno i postavlja konačnih 2:2.

Malaga ima pet bodova nakon četiri odigana kola, Espanjol svega dva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke