Mata: "Moramo da se okrenemo narednim utakmicama"

Autor: Beta Beta
nedelja 24.12.2017.
22:49
Izvor: Beta

Fudbaler Mančester junajteda Huan Mata rekao je danas da njegova ekipa mora što pre da zaboravi razočaravajuće rezultate protiv Bristol sitija i Lestera i okrene se narednim utakmicama i teškom rasporedu za vreme predstojećih praznika.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Junajted neće odbraniti trofej u Liga kupu pošto je u sredu u četvrtfinalu izgubio od drugoligaša Bristol sitija sa 1:2, dok je juče odigrao 2:2 protiv Lestera u Premijer ligi. U obe utakmice Mančester junajted je primio golove u nadoknadi vremena, u prvoj za poraz, a u drugoj za remi.

Morinjova ekipa sada zaostaje 13 bodova na tabeli za prvoplasiranim gradskim rivalom Sitijem. U utorak Junajted igra protiv Barnlija, u subotu protiv Sautemptona, a 1. januara protiv Evertona.

"Moramo da idemo dalje, posebno za vreme praznika, kada je težak raspored. Svi igraju na dva-tri dana. Ljuti smo, ali moramo da dalje, da se odmorimo i da razmišljamo o narednoj utakmici, sa željom da je završimo u mnogo boljem raspoloženju", rekao je Mata, preneo je Skaj.

Mata je postigao oba gola protiv Lestera, njegovi saigrači imali su mnogo prilika da obezbede pobedu ali je ekipa primila gol u četvrtom minutu nadoknade vremena.

"Nismo završili utakmicu, a trebalo je. Sada je to lako reći. Da smo pobedili sada bismo pričali da je utakmica bila fantastična, da smo preokrenuli rezultat. Ali to je fudbal. Oni su u poslednjoj sekundi ubacili loptu u šesnaesterac i postigli su gol", naveo je španski fudbaler.

"Osećamo se kao da smo poraženi. Osvojili smo bod, ali kao da smo izgubili pošto smo bili vrlo blizu pobede i imali smo šanse. Oni su imali igrača manje, pa svi imamo osećaj da smo izgubili utakmicu", rekao je Mata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke