Mbape potpisuje, ali uz klauzulu?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.05.2020.
11:21
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je Francuz najbliži ovom raspletu...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGE
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGE

Povezane vesti

Tačno je Mbape bi mogao da produži ugovor sa Pari Sen Žermenom, da dobije istu osnovnu platu kao Nejmar, oko 35 miliona evra po sezoni, plus bogate bonuse, ali traži i klauzulu o otkupu ugovora.

Naime, Francuz je nagovestio PSŽ da bi razmotrio njihovu ponudu, potpisao ugovor, međutim da želi klauzulu po kojoj bi Real mogao da otkupi njegov ugovor.

Ta suma bi bila veća od svetskog rekorda, za Nejmara je plaćeno 222 miliona evra, a oko sume se spekuliše.

Plan Florentina Pereza je da proba da dovede Nejmara u leto 2021. ili kada mu istekne ugovor za dve sezone, ali ovaj rasplet mu se ne bi baš svideo.

Jer, ma koliko da želi Francuza, teško je videti da bi Real u sadašnjoj situaciji mogao da uloži pola milijarde u jednog igrača, tim pre što će za šest godina morati da počne da otplaćuje istu toliku sumu za renoviranje Bernabeu stadiona.

Bonus 10


Parižani su čvrsti u nameri da zadrže i Mbapea i Nejmara, Barselona nema novca za Brazilca koji je spreman da se odrekne velike plate, ali PSŽ ne odustaje, neće ga pustiti ispod 170 miliona evra, ili eventualno pristaje na Grizman bude deo posla, od čega, jasno, nema ništa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 05.05.2020
11:32

Ostanu tu!Osvajaj ligu koja se igra samo zbog tvog kluba i zgrci novac!Lepo se okrenuti drugim resenjima a njega pustiti bas zbog ovakvog ponasanja.Ostacu ali da imam klauzulu a klauzula ce biti 400-500 mil. i sansa da izbegnes kaznu zbog derista koji se necka je nikakva!Lepo dici ruke od njega i naci druga NORMALNA resenja kada za to dodje vreme!Ko je on da vuce za nos Real Madrid?

avatar
Red blood
Tuesday, 05.05.2020
15:25

Valjda si do sad naucio da ne verujes svemu sto procitas.
Ili ipak ne.

avatar
Offside
Tuesday, 05.05.2020
19:23

Ovo je danas preneo AS od izvora bliskih Mbapeu a slicnu pricu je pre 2 dana prenela i Marka.Da sam ovo procitao samo ovde posumnjao bih ali ovako...