Mediji danima ''smenjuju'' Mihu, evo šta on kaže o svemu tome

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.10.2017.
00:02
Izvor: Sportske.net

Svakako, večeras mu je mnogo lakše da govori na tu temu.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Preneli smo tokom večeri, Torino je prekinuo seriju loših rezultata pobedom na svom terenu nad Kaljarijem (2:1), pa Siniša Mihajlović može da odahne.

Uoči ovog meča dosta se spekulisalo o njegovoj mogućoj smeni u slučaju još jednog lošeg rezultata u nizu, ali je Torino upisao četvrti trijumf ove sezone u Seriji A.

Mihajlović je posle trijumfa prokomentarisao pomenute spekulacije.

''Uvek sam osećao da klub veruje u mene i nikad se nisam plašio. Moj status nije bio pod znakom pitanja, o čemu sam i razgovarao sa predsednikom'', istakao je Mihajlović.

''Jasno, da nismo pobedili Kaljari, bila bi to neugodna situacija, ali pobedili smo i zaslužili smo ovaj trijumf. Sada smo sedmi na tabeli, u zoni koja vodi u Ligu Evrope''.

Istakao je da je njegov tim mogao večeras da postigne još koji gol, ali bez obzira, čestitao je svojim igračima na onome što su pokazali u ovom meču. Takođe, zahvalio je i navijačima na podršci.

''Ne treba zaboraviti da smo imali rekordan start posle prvih pet kola, onda je nešto krenulo loše protiv Verone'', podsetio je Mihajlović.

Večerašnji trijumf poklopio se sa povratkom Andree Belotija, posle gotovo jednomesečne pauze zbog povrede.

''Imao je tri treninga i večeras se borio, ali je očito još uvek rovit. Da je u formi, Beloti bi večeras postigao nekoliko golova. Nisam želeo da rizikujem sa njim, ali oporavio se i više ne oseća bol'', poručio je Mihajlović.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke