Milan završava dva jako važna posla!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.10.2020.
12:57
Izvor: Sportske.net

Nakon što je prelazni rok završen, "Rosonerima" predstoje dva važna zadatka.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Milan je ovog leta doveo Sandra Tonalija iz Breše mladog Hoga iz Bodo/Glimta, kao i golmana Tatarušanua iz Liona, Brahima Dijaza na pozajmicu iz Reala i Dioga Daloa iz Mančester junajteda.

Otkupili su ugovore Kjeru, Selemejkersu i Ante Rebiću, a za mesto u timu se bori i mladi Pjer Kalulu, koji je stigao iz Liona.

Podmladili su ekipu, sada je red da na duže staze zadrže najbolje pojedince.

Kako prenose italijanski mediji, otvorili su pregovore sa Đanluiđijem Donarumom i Hakanom Čalhanogluom oko novih ugovora.

Agent sjajnog golmana Mino Rajola bi uskoro trebalo da stigne u Milanelo, nakon čega će i zvanično početi pregovori oko nove saradnje.

Aktuelna mu ističe leta 2021. godine, videćemo kako će se pregovori dve strane završiti, jasno je da je krajnji rok januar, ako se to tada ne dogovore Donaruma će moći da pregovara sa drugim klubovima, zahvaljujući Bosmanovom pravilu.

Baner 1

Što se tiče Čalhanoglua, on je u klub stigao iz Leverkuzena leta 2017. godine kao slobodan igrač.

Imao je uspona i padova, ali u poslednje vreme igra zaista sjajno, značajno je podigao svoj nivo igre pod palicom Stefana Piolija.

Pregovori sa turskim reprezentativcem su jedan od prioriteta kluba, kako i bivšem igraču "Farmaceuta" saradnja sa klubom ističe na kraju sezone.

Očekuje se ipak da Čalhanogu stavi paraf na novu saradnju sa "Rosonerima" bez većih problema, a italijanski mediji javljaju i da bi Donaruma u novom ugovoru mogao da ima klauzulu, koja bi pomogla stranama da se dogovore.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 07.10.2020
15:44

1: Donaruma, Tatarusanu

2: Kalabria, Konti
5: Kjer, Musakio
6: Romanjoli, Gabia
3: Ernandez, Dalo

8/4: Kesi, Krunic
4/8: Benaser/Tonali

7: Kastiljeho, Selemekers BLJAK
10: Calhanoglu, Diaz
11: Rebic, Hauge (kakav crni Hog)

9: Ibrahimovic, Leao

Ostali: AD, Kalulu, Duarte, Maldini, Kolombo.

avatar
crno-crveno
Wednesday, 07.10.2020
19:37

Brale ti si nesta pogrijesio.
Dalo igra umesto calabrije a salemakers je duplo bolji od kastiljeha ili bar nisi gledao utakmice milana odavno.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 08.10.2020
11:37

Ne pricaj gluposti. Dalo tek treba da se dokaze, Kalabria je sve bolji, a Selemekers tehnicki ne moze ni da prismrdi Kastiljehu, ali, borben je pa ga zato stavlja u tim. Maltene je svejedno koga cu tu da stavim prvog, a koga drugog, moze i kosa crta izmedju njih. Hteo sam da svaka pozicija bude duplirana, zato sam Daloa levo.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 07.10.2020
14:30

Sky: For Calhanoglu Juventus and Atletico Madrid are interested in signing him as a free agent. The difference between Milan’s offer and the demand is high at the moment and there are not big possibilities that he renews with Milan.

avatar
crno-crveno
Wednesday, 07.10.2020
19:43

Mogu oni da pricaju sta hoce.
Calchanoglu je dokazao u leverkuzenu koliki je gospodin kad je odbio da prima platu za 6 meseci jer je odbio transver u klub u koji ga je rodjeni otac odveo a on nije zeleo da ode. Zbog toga ga kaznila uefa 6m ne igranja a on odbio da prima platu za tih 6m.

To pokazuje da nije alav na pare.
U milanu se najzad oseca dobro tako da nece on nigde.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 08.10.2020
11:41

Nije za sest nego za cetiri. Tamo mu je plata verovatno bila mnogo manja nego u Milanu, a mi bolje da se ubijemo ako nam on ode za dzabe u juventus, ne bih voleo da tamo besplatno ode ni De Siljo, a kamoli on iako i dalje ima i boljih opcija od njega na ofanzivnom veznom bez obzira na to sto je sve bolji i bolji isto kao i Kesi koji je preporodjen.

avatar
MottiYazata
Wednesday, 07.10.2020
13:48

Da citiram kralja Teodena "So, it begins". Bucko ce nam doci glave, kad tad. Pogotovo sad kad su nam rezervni golmani Tatarusanu i Bratoruma. Ima ovo tri meseca da se vuce i da mi zatre i ovo malo nerava sto su mi preostali neosteceni. Hakan ce lagano da produzi ugovor, verujem da ce biti sve ok. I dalje cekam da se vrati na fabricka podesavanja, mada sad je tu mali Dijaz da uskoci ako zatreba... FM!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 07.10.2020
14:31

Sta fali Tatarusanuu?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 07.10.2020
20:01

Sad si malo preterao, a mislim da ovo ipak nije los potez jer ovaj ne prima onoliku platu (da ne pricam koliko smo ustedeli odlaskom Reina), a stvarno necemo imati potrebu za drugim golmanom nesto precesto...

avatar
MottiYazata
Wednesday, 07.10.2020
15:40

Nista, ako ce ti biti na klupi i igrati protiv Kremonezea u kupu i Specije u ligi. Begovic je za njega Oblak i Handanovic zajedno.