Milijašev prvenac za prvenac Manise!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.09.2014.
20:13
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš postigao je pobedonosni gol za Manisu u duelu sa Kajzerisporom donevši tako prvi trijumf svom klubu u novoj sezoni.

manisaspor.org.tr
manisaspor.org.tr

Povezane vesti

Nakon dva ubedljiva poraza na otvaranju sezone u drugoj turskoj ligi fudbaleri Manise večeras su u okviru trećeg kola ugostili Kajzerispor i konačno dočekali pobede.

U junaka utakmice izrastao je Nenad Milijaš koji je asistencijom kod prvog pogotka i golom u 79. minutu susreta postavio konačnih 2:1 (0:1) za Manisu!

Ponovo su crno-beli loše otvorili utakmicu dozvolivši rivalu da prvi povede preko Serena u 34. minutu meča.

Činilo se da će klub bivših kapitena Crvene zvezde Nikole Mikića i Nenada Milijaša pretrpeti još jedan poraz ali je u poslednjih 25 minuta usledio totalni preokret.

Najpre je Bugarin Nikolaj Dimitrov poravnao na 1:1 u 64. minutu na asistenciju srpskog internacionalca a potom je na scenu stupio i sam Nenad Milijaš koji golom u 79. minutu donosi prednost Manisi i, ispostavilo se, postavlja konačnih 2:1!

Na taj način Milijaš je doneo prvu pobedu Manisi u novoj sezoni koja posle tri odigrane utakmice zauzima dvanaestu poziciju na tabeli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke