Može li iko da pobedi Subotića i Sent Etjen? Izgleda da ne može!

Autor: Nikola Miloradović
petak 27.04.2018.
23:27
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Sent Etjena nastavili su nestvaran niz u francuskoj Ligi 1.

asse.fr
asse.fr

Povezane vesti

"Zeleni" su na premijeri 35. kola slavili na gostovanju u Monpeljeu, bilo je 0:1 (0:1) za ekipu Sent Etjena.

Igrao se 10. minut kada je Sent Etjen došao do gola, sjajnu akciju su odigrali gostujući fudbaleri, na kraju je završni pas nesebično ka Hamumi poslao Remi Kabela, a ovaj je lako, sa samo par metara matirao golmana Monpeljea.

Pred kraj prvog dela igre, najbolja moguća situacija za Monpelje, dobili su jedanaesterac u sudijskoj nadoknadi.

Đovani Sio je preuzeo odgovornost, ali ga je sjajni Rufije pročitao i odbranio mu udarac sa kreča. Bio je to njegov četvrti sačuvan jedanaesterac, od poslednjih 11 sa kojima se suočio.

U nastavku je bilo prilika na obe strane, najpre su defanzivci "Zelenih" izblokirali jedan opasan pokušaj domaćih fudbalera, da bi potom Remi Kabela bio u prilica da postigne gol, ali mu je na isteku jednog časa igre golman domaće ekipe odbranio udarac iz dobre pozicije.

Rufije se na drugoj strani istakao samo dva minuta kasnije, kada je sačuvao udarac Dolija, da bi se Kabela ubrzo našao u novoj šansi, ali je ponovo čuvar mreže domaće ekipe bio na visini zadatka.

U 86. minutu je Monpelje uspeo da iskreira sledeću ozbiljniju priliku, ali je još jednom odbrana dobro reagovala, izblokiran je udarac Shirija.

Do kraja tako nije bilo promene rezultata, pa je Sent Etjen došao do učinka od 13 vezanih mečeva bez poraza (8 pobeda, 5 remija). Poslednji put su poraženi 24. januara, kada u timu nisu još uvek bili Neven Subotić i Matje Debiši.

Srpski internacionalac je i ovoga puta proveo svih 90 minuta na terenu, a Sent Etjen se ovim trijumfom popeo na čak peto mesto na tabeli i sada imaju izgledne šanse za plasman u Ligu Evrope. Monpelje osmi, sa 46 bodova, šest manje od večerašnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Friday, 27.04.2018
23:49

Ne moze kad je(su) pod mojom protekcijom:-D

avatar
DeXy \'92
Friday, 27.04.2018
23:35

Zasluzio poziv u reprezentaciju

avatar
indosrbija
Saturday, 28.04.2018
07:10

odbio poziv za repku i nece vise da igra..

avatar
NikkiCFC
Saturday, 28.04.2018
12:26

To nema nikakve dileme ali da li su sposobni da ga nateraju da igra.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 28.04.2018
11:41

A kako je to pocelo? Rekao je da hoce malo da napravi pauzu tek onda kad smo izgubili sve sanse u tim kvalifikacijama, NIKAD nije odbio poziv pre toga i uvek se odazivao dok je igrao (seti se koga je sve odbio, mogao je da bira da li ce da igra za amere, nemce pa cak i za neke reprezentacije u okruzenju i to treba ceniti- naravno, ne samo u njegovom slucaju, dosta je tu bilo nepravdi prema tim ljudima), a napustio je jer su ga svi (ili skoro svi) ostali izolovali po nagovoru onog malog coveka samo zato sto nije najbolje govorio nas jezik...