Može li "nindža" da zaustavi Juventus?

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 04.12.2018.
22:15
Izvor: Sportske.net

Cela liga bi verovatno volela da vidi taj scenario ako izuzmemo vodeću ekipu na tabeli.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Biće ovo vrlo naporan period za Inter. Očekuju ih dve vrlo važne utakmice za nastavak takmičenja. Prvo derbi sa Juventusom u petak, a zatim i vrlo važna utakmica protiv PSV-a u okviru Lige šampiona.

Teško je pitanje koja utakmica je bitnija. Poznato je koliko bi svi u ligi, ne samo oni, voleli da nanesu prvi poraz Juventus i tako malo zakomplikuju stvari. Cela liga će gledati ka Interu koji u petak od 20:30 gostuje lideru i aktuelnom šampionu. Biće to vrlo važan meč za "Neroazure", ali problem je što ih i par dana nakon toga čeka još jedan izutetno važan meč, možda čak i važniji.

Inter dosta dugo nije prošao grupnu fazu Lige šampiona, a sada to imaju priliku, ali za to će im biti potrebna pobeda protiv PSV-a, ali će morati i da gledaju u pravu Barselone, gde će Totenhem igrati svoj duel.

Ipak, Spaleti i njegov tim su trenutno potpuno fokusirani na meč sa "Starom damom", a navijači se nadaju da bi ovih dana mogli da dobiju lepe vesti.

Rađa Naingolan se oporavio i sigurno će igrati protiv PSV-a, ali lekari kažu da bi mogao da bude spreman i za utakmicu sa Juventusom. Ovo bi definitivno bila odlična vest jer je Najngolan vrlo bitan igrač za Inter.

Konačna odluka da li će "nindža" zaigrati protiv kluba iz Torina će biti doneta u četvrtak, ali rezultati današnjih testova ukazuju da će Najngolan najverovatnije igrati taj meč.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Tuesday, 04.12.2018
23:59

Prejak je Juventus ove sezone, čisto sumnjam, ali u derbiju se nikad ne zna

avatar
Amalainter
Wednesday, 05.12.2018
09:28

Nadamo se ulasku u ligu sampiona i ove godine...to je nabitnije

avatar
disqus_2WqjlJ09c4
Wednesday, 05.12.2018
13:50
avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 04.12.2018
23:26

Juve lagano osvaja ligu bez poraza do kraja, ovo je prvi malo tezi test do sada je svaka utakmica na nekih 40%, vreme je da demonstriraju silu i da nakon 1 0 ne staju vec privedu mec kraju i pokidaju svih 90 min, ocekujem pobedu od 3 0 Dibala 2x i Bonuci

avatar
ddr16
Tuesday, 04.12.2018
23:25

nindza igra mnogo slabije nego u romi,ali mi je ipak i dalje zao sto je otisao,najgotivniji igrac u ekipi je bio. mozda nije svetska klasa i ima problema sa ponasanjem,ali davao je 100% od sebe u svakoj utakmici,i to nije fraza,kod njega je to stvarno tako bilo