Mrđin gol nedovoljan Omiji

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.09.2015.
14:04
Izvor: Sportske.net

Lider na tabeli japanske druge lige vezao je drugi uzastopni poraz a pogodak koji je bivši napadač Crvene zvezde Dragan Mrđa postigao u duelu sa Serezo Osakom bio je dovoljan tek da Srbin popravi svoj golgeterski saldo.

ardija.co.jp
ardija.co.jp

Povezane vesti

Bivši napadač Crvene zvezde i Vojvodine Dragan Mrđa upisao je novi gol na svoj konto u dresu japanskog drugoligaša Omije ali njime nije uspeo da donese bod(ove) svom timu.

U okviru 32. kola japanske druge lige Omija ugostima Serezo Osaku ali je pretrpela drugi uzastopni poraz rezultatom 2:1 (1:1).

Gosti iz Osake poveli su golom Edmilsona u 11. minutu susreta, da bi Dragan Mrđa u poslednjem minutu prvog dela igre poravnao na 1:1. Petnaest minuta pre kraja autogol jednog od fudbalera Omije gosti stižu do nove prednosti koju su zadržali do kraja susreta.

Omija je uprkos novom porazu ostala na čelu tabele sa 68 osvojenih bodova ali forma ekipe za koju nastupa naš Dragan Mrađa zabrinjava pošto je poslednji trijumf ostvaren još 8. avgusta protiv Točigija koji se bori za opstanak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke