Muke po Milanu, tri boda najvažnija...

Autor: Vladimir Stojanović
subota 31.08.2019.
20:00
Izvor: Sportske.net

Ovo nije Milan kakav navijači očekuju, ali piše se "minimalac".

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Nakon startnog poraza u Udinama, Milan je bio pod pritiskom, posle devet godina Breša je gostovala na "San Siru". "Rondinele" su se vratile u elitu, jasno, motiv do neba u ovom malom lombardijskom derbiju.

Đampaolo je iznenadio, Pjonteka ostavio na klupi, od početka je napad vodio Andre Silva koga Milan na sve načine pokušava da proda.

Navijači nisu dugi čekali na radost, već posle desetak minuta Čalhanoglu se poklonio nakon sjajne akcije Susa. Finac Joronen na golu gostiju nije imao nikakvu šansu.

Gosti su mogli da izjednače posle kornera, Sabeli je propustio divnu priliku, a zatim je na drugoj strani Andre Silva šutirao iz dobre pozicije preko gola.

Do kraja poluvremena, nova akcija Sabelija, Donaruma je uspeo da spasi Milan nakon što je lopta pogodila Rodrigeza. Tražila je Breša i penal posle kontakta Švajcarca sa Toregrosom u kaznenom prostoru, VAR i sudija Abiso im nisu dali za pravo.

U nastavku Milan je branio prednost, posle sat je Pjontek zamenio Silvu, koga je "San Siro" izviždao. Visoki presing Breše je zadavao velike probleme domaćima, oko 56 000 ljudi na otvaranju sezone na "San Siru" nikako nisu mogli da budu zadovoljni igrom Milana.

Tek u poslednjih desetak minuta videli smo uzbuđenja, Desena je mogao da izjednači, a onda je Milan propuštao šanse da overi pobedu, preko Kesija, Pjonteka, na kraju je ostalo 1:0, tri boda su najvažnija za "Rosonere" posle poraza na startu protiv Udinezea, ali je igra daleko od onoga čemu se navijači nadaju.

Sledi dvonedeljna pauza, pa gostovanje u Veroni...

U prvom meču kola, u petak je Bolonja poklonila pobedu Siniši Mihajloviću, SPAL je pao u nadoknadi, a u subotnjem derbiju večeras Juventus dočekuje Napoli od 20:45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 31.08.2019
21:36

još puno raditi milan treba

avatar
REVØLT
Saturday, 31.08.2019
20:38

A i Susa, brate mili.

avatar
REVØLT
Saturday, 31.08.2019
20:30

Trazili penal, a bio faul u napadu:-D ''Samo'' neko umesto Kalabrije (Orije, gde si, brate?), Musakia (Gabia ako niko drugi dok se ne vrati Kaldara ako se vrati na pravi nacin) i Kastiljeha i to je vec (najmanje) 30-40% jaci tim...

avatar
MottiYazata
Saturday, 31.08.2019
20:28

Brat Rodrigez sve pohvale, mnogo se trudi covek. Sta konkurencija uradi coveku xD Silvu ako prodamo za 13 miliona bice uspeh nad uspesima, Suso se sprda, bas ga briga, i ja bi, da se ne lazemo, da sam na njegovom mestu. Kesi bas ne voli da koristi mozak, cak i za njegove standarde nekoriscenja istog. Nisam verovao da cu ovo ikad reci, ali zelim da vidim Bonaventuru na terenu, zajedno sa Paketom, Benaserom, Hernandezom i Pjontekom. I obicno igramo fudbal s vremena na vreme ili od pocetka pa do nekog minuta, a sad prvi put vidm da su igrali fudbal od 82og minuta. Bice bolje, mada moze samo bolje i da bude. FM!

avatar
rossonero_t
Saturday, 31.08.2019
20:21

Onaj Tonali je jos zelen, mora jos puno da radi...

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 31.08.2019
20:12

Kako nisu zabili drugi gol na kraju , niko ne zna ...

avatar
lol (NewProfile)
Saturday, 31.08.2019
20:05

Bednik 80 min, da bednije nisam video. Ovo je vec za zabrinutost opasnu, pa bez akcije, bez ideje igraju. Kastelljeho nevidljiv a Kalabrija ka ta sto faaa! Aj sto ocajno igraju al sto nemaju ni srece pih, aj bice bolje. Pohvale za Benasera, bice dobar.