Murinjo izjavio da je na poluvremenu bio najsrećniji menadžer u Premijer ligi

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 03.11.2018.
23:58
Izvor: Sportske.net

Portugalac potpuno iskren nakon meča sa Bornmutom.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Uspeo je nekako Junajted da odnese pobedu protiv fantastičnog Bornmuta, koji je na kraju verovatno nezasluženo izgubio na svom "Vitaliti" stadionu.

Nakon meča i uprkos tome što je njegov tim golom Rašforda u poslednjim trenucima meča odneo pobedu, Žoze Murinjo je govorio vrlo iskreno o današnjem izdanju njegovog tima.

"Na poluvremenu sam mislio da sam najsrećniji menadžer u celoj Premijer ligi. Bilo je 1:1 na poluvremenu, a realan rezultat je bio 5:2 ili 6:2 za njih. Imali smo mnogo sreće jer smo igrali baš loše", rekao je Murinjo za zaista očajnu igru Junajteda u prvih 45. minuta, gde je Bornmut zaista dominirao na terenu i nezasluženo otišao na pauzu sa nerešenim rezultatom.

"Defanzivno, užas! Apsolutni užas. Kada kažem defanzivno, mislim na ceo tim, ne samo na odbrambene igrače. Prvo poluvreme je prava propast."

Murinjo je takođe rekao da su u drugom poluvremenu zaigrali znatno bolje i da su na kraju postigli taj gol koji im je doneo važne bodove. Portugalac je takođe rekao da je na pauzi svom timu rekao neke vrlo snažne reči, i da je nemoguće da odigraju ponovo tako loše poluvreme. Takođe, on je istakao da ne može da veruje kako Rašford nije postigao gol iz one sjajne šanse.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Monday, 05.11.2018
10:28

Ove godine je prejaka konkurencija, ali United može do 4. mesta ako igra u ovoj formi. Ne treba očekivati čuda sa ovim sastavom i trenerom ali to je trenutna realnost dok se ne ojača odbrana . Realnost je top4, ispadanje u 1/8 finala LŠ , i možda osvajanje FA kupa.

avatar
I am back
Sunday, 04.11.2018
12:03

Znamo svi da nije Murinjo sam zasluzan za sve lose stvari u klubu ali ipak volimo da napadamo njega,jer je on dezutni negativac.Neznam kako igraci ne iskoriste to sto on vecinom snosi krivicu iako dosta igraca ovu sezonu ne lici na sebe.Posebno Pogba!
Ja podrzavam Murinja od prvog do zadnjeg dana u klubu.GGMU!

avatar
Marco Popovich
Sunday, 04.11.2018
11:41

Junajted igra najbolji fudbal kada juri minus i kada gubi :D

avatar
Ruske39
Sunday, 04.11.2018
11:40

Ko je ovaj pored njega?

avatar
mrancic
Sunday, 04.11.2018
09:18

Bodove odnosi onaj ko da više golova Zamislite to važi i za Junajted.Da li je Čelzi zaslužio bod protiv Junajteda.Ovo je blaga satisfakcija.A što se tiče defanzive bolje je i ovako nego svi u odbrani a nspred čeka Lukaku sam protiv trojice.Možda veliki Murinjo treba zbog slabih štopera da proba 3-4-3.Ima ih 5.Što se tiče bekova Jang to nikad nije bio Šou ne odešuvljava.Treba nam bolji.Za mir u kući,De Hea kapiten i velika plata i velika plsta Marsijalu i pomoć novog,bržeg napadača.

avatar
NikkiCFC
Sunday, 04.11.2018
20:36

Kako si upao u vrtlog te Murinjove price da je Junajted bio bolji protiv nas. Pogledaj opet one hajlajtse sa te utakmice od 12 minuta gde prikazuju sve moguce sanse, polusanse videces 12 napada Celsija i 4 Junajteda. Lukaku glavom, 2 gola i Erera na kraju. To je sve. A posed smo imali 63%. Mi smo tu izgubili 2 boda a ne vi. Jos dali gol dok je Alonso lezao.

avatar
Sunday, 04.11.2018
03:25

hoze iskren kao i uvek

avatar
Antihepi
Sunday, 04.11.2018
01:19

Надам се да ће бити боље кад се Валенсија потпуно врати у ритам. Јанг не може много на десном беку. Треба нам један баш добар,али да игра са Баијем,не са Смолингом. Мислим да је дошло време да Јунајтед прода Џоунса,Смолинга,Јанга и Дармијана.