Murinjo je BESAN - Hoće li izvinjenje pomoći?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.11.2016.
19:34
Izvor: Sportske.net

Skandal koji je za vreme reprezentativne pauze izvazvao kapiten Mančester Junajteda Vejn Runi još uvek nije dobio konačan epilog i teško da će stvari doći na svoje mesto iako se "Vaza" večeras javno izvinio.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Reprezentativna pauza po pravilu uzima danak pošto se mnogi fudbaleri u svoje klubove vraćaju povređeni, ali su ovoga puta stvari u Mančester Junajtedu otišle u nekom drugom smeru.

Kapiten "Crvenih Đavola" napravio je veliki skandal pošto se nakon kvalifikacione utakmice sa Škotskom obeznanio od alkohola, a potom je usledilo i zvanično saopštenje FA Engleske kako je povređen i da se zbog toga vraća u Mančester.

Britanski tabloidi objavili su danas šokantne fotografije na kojima se vidi koliko je Vejn Runi preterao sa alkoholom, zbog čega se kapiten Mančester Junajteda i reprezentacije Engleske izvinio FA i Garetu Sautgejtu.

Za sada nema zvanične reakcije Žozea Murinja, premda britanski "Sky Sports" piše da je menadžer Mančester Junajteda besan na FA zbog toga što je engleskim reprezentativcima bilo omogućeno da banče posle pobede nad Škotskom.


Da situacija nije nimalno naivna svedoči i zvanično saopštenje da će FA Engleske preispitati svoj pravilnik o načinu na koji članovi stručnog štaba i reprezentativci koriste svoje slobodno vreme dok borave u nacionalnom timu.

Čitava pompa podigla se uoči derbi susreta Premijer lige koji Mančester Junajted za vikend igra protiv Arsenala i sigurno je da ovako nešto nije trebalo Žozeu Murinju koji je uprkos slabim partijama Vejna Runija redovno branio kapitena ekipe.

Ovakav pristup Vejna Runija bez sumnje će poremetiti odnos koji ima sa Žozeom Murinjom i teško da će bilo kakvo izvinjenje u skorije vreme stvari promeniti na bolje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Darko Zakanj
Thursday, 17.11.2016
13:58

Bas i ima neku alkholicarsku facu :-) :-) :-)

avatar
Thursday, 17.11.2016
00:05

Imam utisak da Murinjo zbog iskustva sa Kasiljasom pa i Lampardom, Terijem ali i Zanetijem kao legendama i kapitenima kluba kako su se svi ponasali koliko su neki bili razliciti, koliko nekiam nije islo, kako je neke izvlacio, kako se svadja sa nekima, kako je bilo i razilazaka, nece se tek tako lako odreci Runija, ali ovo mu je odlican povod da ga stavi po stranu, zbog lose frome, jer posle svega, mislim da Runi nema veliki kredit kod vlasniak UTD-a,kod navijaca ima verovatno veci no Murinjo, ali ako izostanak Runija bude poboljsao rezultate, pa znate vec, niko to nece uzeti za ozbiljno. Ono sot je problem je da s ene ponovi slucaj KAsiljas.

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 16.11.2016
22:12

Konacno dobar razlog da ga izbaci iz tima i ubaci boljeg (mikija)