Murinjo, otkrio si dobitnu kombinaciju!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 19.09.2018.
23:50
Izvor: Sportske.net

Da li će Portugalac primetiti ovakav podatak?

Epa/Salvatore Di Nolfi
Epa/Salvatore Di Nolfi

Povezane vesti

Junajted je počeo da igra, problemi su izgleda iza njih, a i Murinjo je siguran za nastavak sezone.

Ovo je podatak koji bi mogao da bude vrlo bitan za nastavak sezone. Naime, kada su u startnoj postavi Lukaku, Pogba, Rašford i Marsijal, Junajted ne gubi. Ova četvorica su startovala 3 puta zajedno, Junajted je zabeležio 3 pobede, postigao čak 8 golova i primio samo 1, a Pogba je učestvovao u 5 od tih 8 golova.

Problem je što Rašford i Marsijal nisu konstantni i često su van prve postave. Poznato je da Marsijal i Murinjo nisu u dobrim odnosima i da je Francuz na izlaznim vratima kluba. Takođe, problem je i skupo plaćeni Sančez, kako ostaviti Čileanca na klupi svaki put?

Jasno je da je "samo" tri utakmice mali uzorak, ali sve tri je Junajted odigrao fantastično i definitivno bi ovi igrači trebali češće da igraju zajedno, ali šta bi na to rekli Sančez i Huan Mata?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StefMU
Thursday, 20.09.2018
13:18

Dovodjenje Sanceza najveca greska.

avatar
Antihepi
Thursday, 20.09.2018
19:57

Није он лош играч,далеко од тога,али дао си Мкитарјана који може да одради сјајан посао и на десном крилу (позицији где нам много шкрипи),а довођењем Чилеанца само нагомилао играче и створио Марсијалу непотребну конкуренцију... Мата и Лингард неће бити десно крила у три наредна живота.

avatar
StefMU
Sunday, 23.09.2018
17:38

Nisam ja nikoga doveo. :p Ma Murinjo ne zna gde bije, ja se secam kad je doveo bio Sanceza koliko je bio kidao Marsijal na desnom krilu maltene svaka utakmica po go. Lingard i ima neku ulogicu, trckara borben je. Al eto nereseno i juce, makar cemo se otarasiti Murinja sto pre, ako bude ovako nastavio..

avatar
GoranB
Thursday, 20.09.2018
06:36

Odigrali fantasticno?
Ajde malo realnije to..jedva se povezali,pasovi unazad,lopta ih pogađa,odbija se!
Ko amateri u pojedinim trenutcima..mora to mnogo bolje
Zadovoljan samo zbog 3 boda i da izgleda da smo resili bekovske pozicije..

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 20.09.2018
01:01

Mata je prespor za ovu formaciju i prakticno igrac manje kad treba razbiti bunker... On je idealan za tvrde utakmice gde treba da se sacuva lopta... Marsijal je.odlican igrac kome samo trebaju minuti, dok Rasford stagnira vec godinu dana. Rotacija izmedju njih dvojice i Sanceza nije samo dobra, nego i neophodna jer ce od toga svi prosperirati. Marsijal ce dobiti minute, Rasford poruku da mora da se fokusira, a Sancez da je itekako zamenljiv i da mora da bude na nivou...

avatar
kzs.mufc
Thursday, 20.09.2018
00:08

Kakva farsa.Pobeda jeste 3-0.ali igra je vise nego ocajna.
Oni kao da ne treniraju zajedno,koliko to lose moze da izgleda.uvek pomislim ne moze gore od ovoga.
Okej,izgleda da moramo da cekamo katastrofu da bi dobio otkaz.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 20.09.2018
00:06

Kazite koje utakmice, Murinjo ne veruje Rasfordu i Marsijalu i sa njim krece samo u najlaksijim utakmicama pa je ovo i logicno mada 3 utakmice nisu reprezentativan primer.