MVP Rajko!

Autor: Beta Beta
petak 05.05.2017.
14:21
Izvor: Beta

Srpski golman Predrag Rajković izabran je za najboljeg igrača Makabija iz Tel Aviva za ovu sezonu, saopšteno je danas.

maccabi-tlv.co.il
maccabi-tlv.co.il

Povezane vesti

Petočlani žiri u čijem sastavu je osim nekadašnjih istaknutih fudbalera i funkcionera kluba bio i sadašnji sportski direktor Žordi Krojf nije imao dilemu da Rajković zaslužuje ovu laskavu titulu.

Reprezentativcu Srbije je priznanje uručeno na svečanoj ceremoniji i gala večeri koju klub iz Tel Aviva tradicionalno organizuje pred kraj sezone.

"Malo sam bio iznenađen, zaista nisam očekivao ovu nagradu, pa nisam spremio ni govor... Ovo je dragoceno priznanje za mene i veoma mi znači. Želim da se zahvalim svim saigračima i trenerima, jer velika je privilegija biti deo ovog kluba. Posebno želim da se zahvalim mojoj porodici, oni su moja velika podrška u svim trenucima i zato su na neki način neraskidivi deo svakog mog uspeha"
, rekao je Rajković.

Rajkovićev izbor je na zvaničnom sajtu Makabija označen rečju - zasluženo.

On je u čak 16 utakmica, od ukupno 33 odigrane u dosadašnjem delu sezone, ostao nesavladan, odnosno na praktično polovini mečeva u takmičarskoj 2016/17. godini nije primio gol.

Rajković će odličnu sezonu u Makabiju imati priliku da "ukrasi" trofejom izraelskog Kupa, pošto njegova ekipa 25. maja igra u finalu sa Bnei Jehudom.

Videćemo da li će ova vest možda uticati da poboljšanje statusa Predraga Rajkovića u reprezentaciji Srbije. Selektor Slavoljub Muslin favorizuje Vladimira Stojkovića u odnosu na njega, iako Stojketa nema ni na mapi u engleskom drugoligašu Notingem Forestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Friday, 05.05.2017
17:18

Izraelska liga je jedna od jacih u evropi...

avatar
Blek stena
Friday, 05.05.2017
15:29

A onda će doći vels i stojković na golu koji jedno pola godine nije ni na klupi.E majko mila.

avatar
Rastkoole
Friday, 05.05.2017
18:20

Stojke je dugi niz godina najkonstantniji reprezentativac(dal igrao il ne igrao za klub) i zasluzuje da budi prvi golman,iako vi zvezdasi od 2010 konstanto hocete da ga omalovazavate na svakojaki nacin,da ga oterate iz reprezentacije,i da Rajkovic bude prvi golman(pokazao se kakav je kalibar protiv Irske i na skoro svakoj utakmici za reprezentaciju,a uskoro nece biti ni drugi golman,vec Vanja Milinkovic Savic) a Stojke sve bolje i bolje brani za SrbijunZivela Srbija !!

avatar
Blek stena
Friday, 05.05.2017
22:00

Navijam za zvezdu i to nije tajna.Takođe tačno je i da nijedan zvezdaš nemože očima dotičnog da vidi.Ali kada je reprezentacija u pitanju to bar tad zaboravljam.I navijao za bilo koji klub nisam za to da čovek koji pola godine nije ni na klupi da brani.Pogotovu što neznam kako on može da bude u formi.Ali ok.I još nešto pusti klubaštvo kada je reprezentacija u pitanju.Takođe ako bude najbolji neka brani vanja nemam ništa protiv.Čak bi mi bilo drago jer radi se o velikom potencijalu i onda bi imali dva dobra golmana što je super.

avatar
Joey Barton
Friday, 05.05.2017
15:12

Free Palestine!!!

avatar
Friday, 05.05.2017
15:09

Ako ne bude branio protiv Velsa u junu (zamalo da napisem Vesla Hahaha), selektor mora da ode.

avatar
Manager
Friday, 05.05.2017
14:33

Bravo Rajko! Nekako jedva čekam da ga vidim kao standardnog na golu reprezentacije.

avatar
chaki
Friday, 05.05.2017
14:29

Dzaba izgleda Rajku sve kada mora da brani cetvrti golman notingema kao da je Kasiljas licno...