Najava šampionskog "tuluma", Klop se prisetio svojih pijanstava uz sjajnu poruku!

Autor: Milovan Longinov
petak 01.05.2020.
19:35
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop je pravi šoumen, ali kada pretera...

Foto: EPA-EFE/HOLLY ALLISON
Foto: EPA-EFE/HOLLY ALLISON

Povezane vesti

Nemac se prisetio svoje dve istorijske titule sa Borusijom Dortmundom, što je najbolja moguća najava proslave titule sa Liverpulom, kada se sezona nastavi.

Klop je napravio pravo čudo sa Borusijom, sa kojom je osvojio dve uzastopne titule 2011. i 2012. godine, a 2013. je izgubio finale Lige šampiona od Bajern Minhena.

Klop se u razgovoru za nemačke medije prisetio kako je proslavio dva najveća uspeha u Dortmundu. Posebno pamti onu drugu, kada je osvojio duplu krunu, i to pobedom u finalu Kupa Nemačke nad Bajernom rezultatom 5:2.

"Kakva je to proslava bila! Nadam se da se nikada neće ponoviti. Te prve, 2011. godine, bio sam veoma pijan, ali sam izgledao normalno. Sledeće, 2012, ne sćeam se ničeg.  To je najbolji primer šta vam uradi alkohol. Nemojte ga konzumirati, u suprotnom, nećete se sećati najvažnijih momenata iz svog života",
naglasio je Klop.

Kako će biti u Liverpulu? Prošle godine je Klop bio u elementu posle trofeja u Ligi šampiona...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sole
Friday, 01.05.2020
20:30
avatar
RocknRolla
Friday, 01.05.2020
19:57

Covek koji je mogao da vodi klubove sa neogranicenim transfer budzetima ali uvek birao srcem i isao tamo gde ce biti upamcen i postovan. Veliki trener,postovanje za gospodina Klopa.