Napoli - Pazite da sledeći put ne ukradu stadion! Anćeloti bio pod sumnjom, pregovarali mu iza leđa...

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.05.2019.
10:43
Izvor: Sportske.net

U Napulju baš zabavno, organizatori Univerzijade zatečeni. Klub sa druge strane nije baš zadovoljan slavnim trenerom...

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

U Napulju nikada nije dosadno. Grad će biti domaćin Univerzijade u julu, San Paolo je renoviran, ali organizatori nisu računali sa utakmicama Napolija.

Tokom meča sa Interom prošle subote, pokradene su nove lampe u kupatilima i čak izazvan kratak spoj, pa će električari sve morati ponovo da odrade.

Ono što je problem je što Napoli kao klub ništa nije preduzeo da spreči ovakve stvari, polomljena su i neka sedišta, pa su organizatori, ali i gradski čelnici besni.

Inače, Karlo Anćeloti je bio pod sumnjom za narednu sezonu.

Napoli


To je sada otkriveno, naime, iako mu je aktivirana klauzula pre par dana i ostaće naredne sezone, italijanski mediji pišu da su čelnici kluba, razočarani partijama ove sezone kontaktirali pre nekoliko nedelja Gasperinija.

Ipak, pobeda protiv Intera ih je razuverila, a slavnom treneru neće biti prijatno kada čuje da mu je iza leđa tražena zamena.

Inače, Napoli će se pojačati, ali nikakva velika zvezda neće stići pod Vezuv, dogovorili su uslove sa Iličičem i Kastanjom iz Atalante, mnogo drugih imena se vrti, stiže Vereto iz Fiorentine, priča se o Augustinu Almendri, 19-godišnjem Argentincu, a ovih dana je pominjan i povratak Kvaljarele, najboljeg strelca lige u Napulj.

Napoli je čvrsto rešen da zadrži ključne igrače, nema šanse da prodaju Kulibalija, ostaje Insinje, verovatno i Martens i Alan, a klub će napustiti bekovi Hisaj i Mario Rui.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 22.05.2019
17:48

Zabarska sirotinja, naviklo to da krade i krade.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 22.05.2019
10:59

Ako se ozbiljno ne pojacaju , djaba sto su doveli Ancelotia