Navijači jednoglasni: "Grujo, vrati se!"

Autor: Darko Mitrović
subota 26.01.2019.
11:48
Izvor: Sportske.net

Srpski vezista impresionira posle oporavka od povrede!

Epa/Hayoung Jeon
Epa/Hayoung Jeon

Povezane vesti

Gde je stao jesenas, Marko Grujić nastavio je i na početku drugog dela sezone u Bundesligi.

Sinoć je upisao drugi zvanični nastup posle oporavka od povrede i ne samo da je dobro odigrao svih 90 minuta, nego je postigao i gol u remiju protiv Šalkea u Berlinu (2:2).

Kakav značaj ima Grujić za ekipu Herte ove sezone možda najbolje svedoči statistički podatak, po kom je tim iz Berlina i dalje neporažen sa srpskim vezistom u timu, i ne samo to - Herta je osvojila 21 od mogućih 27 bodova sa Grujićem u timu, na ukupno devet odigranih mečeva.

Naravno, njegove partije se pomno prate i na Ostrvu, navijače Liverpula raduje odlična forma 22-godišnjeg veziste, pa ako ovako nastavi, za očekivati je njegov skori povratak u Liverpul i dobijanje prave šanse u prvom timu ''Redsa''.

U prilogu su neke od reakcija navijača Liverpula posle sinoćnje utakmice u Berlinu.
-
''Marko Grujić i Hari Vilson zaslužuju mesto u našem timu sledeće sezone. I jedan i drugi su veoma talentovani i dokazali su se na pozajmicama ove sezone''.
-
'' Bio bih veoma razočaran ako prodamo Marka Grujića. On ima sve predispozicije da postane vrhunski vezista, a čini se da mu je i pozajmica dobro poslužila. Milner ne može da igra zauvek, Marko bi bio savršen''
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke