Ne bi valjalo da Luka Jović završi na ovoj Realovoj listi, Srba je ovde i previše!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.04.2020.
11:35
Izvor: Sportske.net

Španski "AS" napravio presek, nije baš da naši igrači imaju čime da se ponose...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Kada su treneri u pitanju, Miljan Miljanić je ostavio veliki trag u Realu, vodio ih je tri sezone, osvojio dve titule i kup, dok je Vujadin Boškov takođe osvojio ligu i kup sa Realom, ali i izgubio finale KEŠ 1981.

Na klupi "Jorgandžija" zapaženu seriju imao je Radomir Antić, ali mu to nije donelo stalni posao.

Kada su igrači u pitanju Peđa Mijatović je vratio krunu u Madrid, prvu posle 1966. tada smo ga računali kao Jugoslovena, možda nije u redu sada da ga prisvajamo.

Ali, kada su srpski igrači u pitanju, Milan Janković je iz Zvezde otišao u Real, ostao samo sezonu, ali bio standardan, odigrao 38 mečeva i osvojio ligu pre odlaska u Anderleht gde je već u 30. završio karijeru.

Danas je "AS" izbacio listu najvećih Realovih promašaja, na kojoj su čak tri naša igrača. Predrag Spasić je kao reprezentativac Jugoslavije posle odigranog Mundijala u Italiji otišao u Real, ali se nije proslavio, u toj jedinoj sezoni je odigrao 22 meča, ostao zapamćen po autogolu u "El Klasiku.

Kazino baner

Rambo Petković kaže da nije neuspeh to što je igrao za Real, jer nije dobio šansu da pokaže šta može, a imao je veliku karijeru u Brazilu.

Perica Ognjenović, po mnogima je prokockao šansu karijere, nije bio dovoljno ozbiljan, dugo je bio pod ugovorom sa Realom, ali uglavnom po pozajmicama. Njih trojica su na listi od 20 igrača za koje se niko ne seća da su igrali za Real.

Ali, hajde da pogledamo ostala imena, pa se sami prisetite.

Kanabal, Meka, Karlos Sekretario, Magaljaneš, Fabri, Dubovski, Paredes, Palanka, Riki, Valdo, Tote, Dorado, Korales, ali i Jarni, Pedro Munitis, Flavio Konseisao, Ze Roberto kao neki poznatiji igrači.

Valjda na ovoj listi nećemo videti za neku godinu i Luku Jovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 03.04.2020
16:40

Palanka, ne Peredes, hteo sam da pitam o kojem Paredesu se radi:-)

avatar
Dorotej
Friday, 03.04.2020
15:10

Dečko se baš trudi da završi na toj listi. Dugo sam ga podržavao, ali posle najnovijih događaja je očigledno da nije neki mentalni kapacitet, karakter za veliki klub.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 03.04.2020
14:58
avatar
Friday, 03.04.2020
12:25

Karlos Sekretario, Magaljaneš, Fabri, *Dubovski, Paredes, Korales, Jarni, Munitis, Flavio Konseisao, Ze Roberto, za sve njih znam da su bili u RM.

avatar
Friday, 03.04.2020
12:23

Jadan Vujke, dva finala Kupa sampiona je izgubio.