Ne da se Svonsi

Autor: Boban Filipović
subota 13.05.2017.
17:54
Izvor: Sportske.net

"Labudovi" nose ceo plen iz Sanderlenda i ukoliko Hal sutra izgubi od Kristal Palasa u gostima izboriće opstanak u Premijer ligi.

Beta/AP Photo/Owen Humphreys/PA
Beta/AP Photo/Owen Humphreys/PA

Povezane vesti

Puleni Pola Klementa su slavili na 'Stadionu svetslosti' i na dobrom su putu da sačuvaju premijerlgaški status.

Bolji početak utakmice gosti iz Velsa nisu mogli da požele.

Poveli su već posle devet minuta igre, sjajni Gilfi Sigurdosn je izveo prekid i pogodio Feranda Ljorentea u trepavicu, Pikford je loše procenio let lopte i bio prinuđen da vadi loptu iz mreže.

Svonsi je završio posao u nadoknadi prvog poluvremena, kada je Noton upao sa desnog boka u protivnički šenaseterac i sjajno tukao iz prve posle aistencije Kija.

U nastavku nije bilo promena, pa je ostalo 0:2.

'Labudovi' sada imaju četiri boda više od Hala, i u slučaju da 'Tigrovi' sutra izgube na 'Selharst Parku' borba za opstanak će biti završena.

Porazu, ili makar remiju Hala, nada se i Barnli, jer bi u tom slučaju prebrinuo sve brige.

Barnli je danas poražen na gosotvanju u Bornmanutu sa 2:1, Džošua King je doneo pobedu 'Trešnjicama' u 85. minutu.

Dva minuta ranije Vouks je izjednačio na 1:1, to je bio rezultat kojim bi matematički bi obezbeđen opstanak, ali gosti nisu uspeli da ga sačuvaju. Prvi gol na utakmici postigao je Stanislas sredinom prvog poluvreemna.

Na utakmici bez ikakvog rezultatskog značaja Sautempton je na 'Riversajdu' bio bolji od Midlsbroa, za koga se još u prošlom kolu znalo da se vraća u Čempionšip.

'Sveci' su poveli u finišu prvog poluvremena preko Džeja Rodrigeza, posle desetak minuta igre u nastavku rezervista Nejt Redmond je duplirao prednost gostiju, a nešto kasnije Šejn Long propušta priliku da sve reši jer nije bio precizan iz penala, koji je nad njim načinjen.

Čelsijevac Patrik Bamford je u 72. minutu bio najviši u skoku posle kornera koji je izveo Fišer i smanjio na 1:2, u finišu je bilo prilika na obe strane, ali se rezultat nije više menjao.

Reprezentativca Srbije Dušana Tadića nije bilo ni u protokolu Sotona.

Zavesa na današnji program spušta se na 'Britaniji', gde Stouk dočekuje Arsenal.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igor Popovic1
Saturday, 13.05.2017
18:42

i sad ovo nije pustanje?

avatar
Sporske me ugasile
Saturday, 13.05.2017
17:58

Atraktivan tim,puno golova pada na njihovim utakmicama,stalno su trn u oku velikanima,ako opstanu bice to potpuno zasluzeno i mislim da su bolji od Hala koji je,takodje,dobar tim za gledanje ali kvalitetniji je Svonsi.