Ne predaje se Liverpul, Salah završio na nosilima, džoker Origi sačuvao "Redse" u trci!

Autor: Nikola Miloradović
subota 04.05.2019.
22:45
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Liverpula su se vratili na vrh.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

U okviru pretposlednjeg kola Premijer lige, Njukasl je dočekao Liverpul, gosti su slavili sa 2:3 (1:2) i vratili se na čelo tabele, Siti je na potezu.

Poveli su gosti u 13. minutu, Van Dajk najbolji u skoku nakon kornera Aleksander-Arnolda.

Ipak, Njukasl odgovara samo sedam minuta kasnije, nakon odbitka loptu u mrežu "Redsa" smešta Kristijan Atsu.

Nije se dugo čekalo na novi gol, Liverpul ponovo u prednosti od 28. minutu, mladi Aleksander-Arnold je upisao 11. asistenciju u sezoni, Salah je postigao 22. pogodak. Golove pogledajte OVDE.

Nakon toga su gosti imali i sreće, Ajoze Perez je pogodio prečku, do pauze nije bilo promene rezultata, Liverpul je sa golom prednosti otišao na odmor.

Nakon devet minuta igre u nastavku nova drama, Njukasl je ponovo izjednačio. Ovoga puta se Rondon dobro snašao u kaznenom prostoru Liverpula i efektnim volej udarcem poravnao rezultat.

Veliki peh za četu Jirgena Klopa dogodio se u 73. minutu, kada je Salah na nosilima morao da napusti teren.

On je umalo ostao bez svesti posle duela sa golmanom domaće ekipe Dubravkom, dugo je ležao na zemlji, na kraju nije bio u stanju da na nogama napusti teren, morao je na teren Origi.

Salah

Belgijanac je na kraju izrastao i u heroja ekipe sa "Enfilda", igrao se 86. minut, kada je bio najviši u skoku nakon centaršuta Šaćirija iz slobodnog udarca, 3:2 za Liverpul.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pobeda Liverpula, koji se vratio na čelo tabele sa dva boda više i utakmicom manje od Mančester sitija.

"Građani" u ponedeljak igraju sa Lesterom na "Etihadu", pobeda je imperativ za četu Pepa Gvardiole.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

99 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adnan
Sunday, 05.05.2019
03:16

Crveni i penal kazu pravila za namjerno igranje rukom na gol crti koje sprecava gol...cak i gol koji su dali igraci Njukasla sudija je morao da ponisti i da crveni i penal.Naravno,pravila nisu ista za sve,jos samo da im daju i golove fore na pocetku utakmice pa da predjemo igricu.

avatar
_mladen_
Monday, 06.05.2019
09:56

Sto places toliko, procitaj ta pravila opet.

avatar
Кун
Saturday, 04.05.2019
23:47

Siti ako osvoji titulu u ovakvim uslovima, ja ne znam, nije humano...
Bitno da ovi kao oni likovi po portalima (da ih ne nazovem pravim imenom, neće mi pustiti komentar) ulaze i lupaju minuse svima koji pomenu nešto što smo svi videli i prave se ludi.
Čudno je kako sudije ne vide već dva kola zaredom očigledno igranje rukom u 16 metara, prvo igrača Barnlija, danas Arnolda, biće da je slučajnost.

avatar
_mladen_
Monday, 06.05.2019
09:57

Tacno, ne vide kako lik sutira u glavu Manea, ali to nije bitno. Ajde idi sad nbroj sta nisu videli protiv Sitija, pa mi reci da li su to slucajnosti?

avatar
SL_Komedija
Saturday, 04.05.2019
23:44

Kako ove sudije nasedaju na simulacije, Fabinjo legenda.

avatar
Silent
Saturday, 04.05.2019
23:38

Idemo Mancester City do titule🏆🏆🏆🏆🍺🍺🍺🍺

avatar
Patrick Berger
Saturday, 04.05.2019
23:33

Teska, vrlo teska utakmica - vazna 3 boda! Na momente samo bljesak, igra koja nas krasi cele sezone, inace Barsa u mislima! Tezak oporavak od nezasluzeno visokog poraza, plus revans za tri Dana. Nadam se da Salah nije teze povredjen I da ce biti spreman za utorak! Bobi, Mo I Sadio, VVD, TAA I prepun Enfild - ja verujem!
Sta God da se desi do kraja, nece promeniti ljubav prema Liverpulu!
Hvala vam za divnu sezonu, punu naboja, preokreta, emocija, radosti! Klopu hvala sto nas je vratio na fudbalsku mapu evrope!
Ja verujem! YNWA

avatar
lewa9
Saturday, 04.05.2019
23:24

Origi je talija definitivno i hvala mu za to :D Ne bih da vredjam neki klub ili nekog od igraca, ali kad Staridz nije pogodio ono na Marakani (a sansa je bila mozda cak i bolja nego ona danas kad je prebacio stadion), nema sta da trazi vise u ekipi. Razumem ja da su ga omele povrede i sve, ali nakon tog promasaja, par minuta kasnije smo primili 2 gol. Jednostavno vise nije na onom nivou na kom je bio, povrede su ucinile svoje i zao mi je sto je tako, ali opet moglo je to skupo da nas kosta na kraju. Koliko pehova sa povredama imamo od pocetka sezone pa sve do sad (Ox, Gomez, Lovren, Keita, Salah, Bobi, TAA) i jos uvek smo u konkurenciji za titulu, stvarno neverovatno. Sto se sporne situacije tice, bio bi penal i crveni da nije Atsu postigao gol, ovako je sudija pustio prednost i Svrake su dale gol, a svakako nakon pregledavanja snimaka, TAA ce svakako biti suspendovan poslednje kolo. Sigurno da bi utakmica dodatno otisla u drugom smeru da je bio penal i crveni, ali Boze moj. Nadam se da ce se Firmino oporaviti za Barsu makar, a Salahu zelim sto brzi oporavak! I prosle i ove sezone kad je najbitnije se povredio, izdrzi doktore, pa da nam se vratis jos jaci!

avatar
Red Demon
Sunday, 05.05.2019
01:08

brt bio sam na severu kad je to omasio to mi je bio najveci utisak vido sam da vise nije igrac .

avatar
Savoa
Saturday, 04.05.2019
23:19

Boze, sta god da bude ja ih volim najvise! YNWA!

avatar
Jean-Luc Picard
Sunday, 05.05.2019
07:38

16 godina i brojim :)

avatar
Павле Ристић
Saturday, 04.05.2019
23:18

A kako samo Engleski savez, nemesta celu priču, Ova utakmica za NJukastl nema nikakav takmičarski znacaj, uprkos tome oni su veceras dali 300% samo da Liverpul kiksne, igraju napadacki kidaju za svaku loptu kao da je Finale LŠ. Beniteza ocigledno je bolela stvar za Liverpul. Dana je Kardif ispao a da je popedio gorelo bi Brajton pod nogoma i morali bi u zadnjem kolu da se bore protiv Sitija, a ovako nema potreba. Totenhem igra bez Lorisa protiv Sitija i naravno izgubi, a o Pokojnom Mančester unitedu nemam reči oni su dno dna. Savez nije hteo da da Liverpulu titutlu ni 2013 da li su je sitiju jer Siti drze ARAPI koji su da li milajarde samo da ne izgube titulu. Iako bih vise voleo da Liverpul uzme titule po svemu sudeči neće je uzeti...

avatar
Rasel Krou
Saturday, 04.05.2019
23:53

Jeste, ubi vas savez, zato nije Arnold vcrs dobio crveni.

avatar
paok
Sunday, 05.05.2019
00:00

Ja navijam da Liverpul osvoji titulu ali mi nije jasno sta ti zameras Njukastlu. Jel to sto grizu je zabranjeno ili je mozda lose za fudbal. Odakle tebi informacije da neko namesta titulu Sitiju. Pa sta je trebalo danas da radi Njukastl, da se skloni i pusti Liverpul.

avatar
noxovac993
Saturday, 04.05.2019
23:17

Dzoker Origi? Dzoker je sudija koji je trebao da iskljuci arnolda i da da zuti karton fabinju za ono simuliranje u 86min.

avatar
äxwell
Saturday, 04.05.2019
23:58

Dobro se isplaci. Bice ti lakse.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 06.05.2019
14:35

E pa druze to je moja slabost. Ne znam ocutati na nepravdu ili glupost.

avatar
Даниел Агер
Sunday, 05.05.2019
04:36

A jel bio sudija dzoker kad nije dao Kompaniju crveni za onaj start kad su dobili Liverpula? Jel bio sudija dzoker kad je davao Sitiju i sakom i kapom... Mozda bole sve ove pobede Liverpula ali kao navijac tog kluba kazem da nista manje nam sudije nisu pomogle nego Sitiju. Ti ako navijas za klub koji sve pokusava parama resiti i samo da ides protiv Liverpula neka te bude sramota! Ja bih vise voleo da smo ovu borbu vodili sa Mancester Unitedom nego sa Sitijem, posto bar klub ima istoriju i sve sto je lepo uz fudbal, a svi koji navijaju za klub koji ni u jacim utakmicama ne moze da ima pun stadion neka se stide. Znam da ce mnogo boleti ako Liverpul posle skoro 30 godina uzme titulu, ali vise boli PSG, City i ostala plastika nego tradicija i sportsko nadmetanje. Navijajte za City i neka uzmu svaku titulu narednih 20 godina, ali ce im i to biti malo za istoriju kao i svakom drugom klubu u koje su usle samo pare.

avatar
Paul Kersey
Saturday, 04.05.2019
23:12

Šta god da se desi, a 99% City (zasluženo) uzima titulu, Liverpul je ove sezone osvojio više bodova nego što je to ikada osvojio UTD pa i Čelzi (koji nikako ne spada u velikane) u sezoni 2016./2017. Tako da se nema šta zameriti Klopu i igračima. Svaka čast Gvardioli, pokazao je da je veliki jer je izuzetno teško (skoro nemoguće) održati jedan tim u ovakvom ritmu ovoliko vremena (pogledajte PSG koji nikako ne uspeva). Idemo na 2:0 u prvom poluvremenu protiv barse, a tada nastaje haos i pakao Enfilda! YNWA!

avatar
ViniciusJR
Saturday, 04.05.2019
23:00

Ajmo Lester, zaustavite one sarlatane molim vas...zasluzi je Liverpul titulu ove sezone.

avatar
_mladen_
Saturday, 04.05.2019
22:52

Firmino izgleda nece igrati ni protiv Barse, svake sezone ista prica, evo opet Salah gotov, verovatno je i on zavrsio, mozda protiv Vukova, ali to je to. Opet ovaj tim ne odustaje, mozda je to prava odlika ove ekipe. Mada se veceras pokazalo nesto, koliko Liverpulu treba neki napadac koji je klasa kao ova trojka. Njukas igra kao da im zivot zavisi od ovog meca, bulvalno da ne verujes, manje bi se borili da im trebaju bodovi. Sto je do njih oni su uradili, mala sansa ppstoji da ce Siti kiksnuti, ali postoji.

avatar
Stari
Saturday, 04.05.2019
22:55

Ne zavisi im život, nego su u pitanju premije od Sitija.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 04.05.2019
23:09

Klopp ke samo vicemeister nista vise, ostacete i ove godine bez trofeja.

avatar
L F C
Saturday, 04.05.2019
22:51

Teska utakmica, kako za tim tako i za nas navijace, ali sto je najbitnije ostvarili smo pobedu i ne predajemo se do zadnjeg kola. Dobro smo poceli, onda malo pali ali smo uspeli da se vratimo, kako u prvomtako i u drugom poluvremenu. VVD jos jednom pokazao zasto je klasa, origi opet dobar. I naravno salah je nastavio sa dobrom formom, samo me brine da nije nesto ozbiljno da povredom. Pohvalio bih i ostale igrace, bravo momci. Pozdrav za bracu redse sa sajta, idemo dalje.
Y N W A

avatar
Kralj Stiven
Saturday, 04.05.2019
22:51

Sve mi se cini da smo ostali bez Salaha i Firmina do kraja sezone...Origi mozda nije dao gol,ali je itekako uticao i ne znam sta vise treba da uradi da bi igrao umesto mrtvog Staridza.

avatar
Red Demon
Saturday, 04.05.2019
22:51

dzaba ste se ponadali dusmani, Origija zadrzati 5 godina covek je amajlija kluba kad god udje nesto se desi. Idemo dalje sta god da se desi svaka cast za sezonu odigrali su lavovski.

avatar
Maksimus
Saturday, 04.05.2019
22:57

Nije te sramota, pola utakmica na mufte dobijeno

avatar
Kolos
Sunday, 05.05.2019
02:04

Teško da možeš nešto veće da lupiš.

avatar
_mladen_
Sunday, 05.05.2019
00:16

Jeste, mufte i to zasluzeno, sad placite...

avatar
Paul Kersey
Saturday, 04.05.2019
23:16

Origija u startnu postavu, zaslužio je i radom, i skromnošću i talijom.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 04.05.2019
22:50

Nadam se da je Salah dobro. Sto se tice Liverpula ne predaju se ali Siti uzima titulu jer oni nisu kao prvo smeli prosuti onu veliku prednost a kao drugo Siti je mnogo dominantnija ekipa i ovakve utakmice resava sa lakocom a derbije barem 70% dobija.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Saturday, 04.05.2019
23:04

Pa ako su na 2 boda razlike, onda su i procenti Liverpool-a u derbijima i ovakvim utakmicama dosta slični Sitijevim procentima, ako ne i bolji. Bez uvrede navijaci Sitija, ja sam u ovoj trci nepristrasan i uzivam i svih 90 minuta u ovim poslednjim kolima. Liverpool pobedjuje, radi sta je sk njih pa kako bude. Valjda ce imati srece na kraju.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 04.05.2019
23:37

videli smo ih protiv spursa koliko su jaki.....

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 04.05.2019
22:50

Da li je navijace Liverpula sramota sto su navijaci Liverpula posle i ovoga veceras? Dokle? Jer moraju da uzmu napokon tu titulu ili sta je fora? Ovo prelazi u bezobrazluk stvarno....

avatar
Maksimus
Saturday, 04.05.2019
22:56

Postoji karma, džabe se raduju, ne zaslužuju titulu

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 04.05.2019
23:03

Mislis na crveni karton i faul kod treceg gola ? Nije ih sramota, makijaveli objasno davno.

avatar
äxwell
Saturday, 04.05.2019
22:49

Stvarno nepotrebno iskomplikovana utakmica.Podsjetnik na onaj stari Lvp. Ocigledno se vide posledice od Barse. Bitna 3 boda. Bez Salaha i Firmina izgleda protiv odmorne Barse nemaju sta traziti..Steta..

avatar
xman
Saturday, 04.05.2019
22:49

pa ako ne uzmemo titulu, stvarno ne znam sta treba da uradimo..pobjedjujemo i kad ide i kad ne ide, preko 90 bodova, poslednja utakmica na Enfildu..sve je spremno za spektakl, samo da Brendan uzme makar bod

avatar
Rise up
Saturday, 04.05.2019
22:57

Pa i Siti isto uzeo 90+ bodova. Ne znam sta kukate stalno. Pobednik lige je onaj ko bude imao vise bodova. Mozes da uzmes i 100 bodova, ali ako konkurent uzme 101 nisi prvak.

avatar
Gorčilo
Saturday, 04.05.2019
22:49

U ponedeljak ćemo vrlo verovatno znati je li titula naša ili ne. Samo da sa Salahom nešto nije ozbiljno i da bude spreman za Barsu. Nadam se da je Klopu konačno jasno da Staridž više nije za premijerligaški fudbal. Na leto prodati Staridža, Morena i Lalanu. Usredsrediti se na poboljšanje napadačkih opcija sa klupe i dovođenje jednog kvalitetnog zamenskog igrača za Robertsona.

avatar
_Goran_
Saturday, 04.05.2019
23:14

Nece prodati Staridza i Morena jer im istice ugovor sad, dok Lalanu vetovatno hoce.

avatar
_mladen_
Sunday, 05.05.2019
00:22

Staridz i Moreno neka ide gde god hoce, Lalana je takodje odsluzio svoje. Origija ostaviti i dovesti jednog napdaca koji je vredan kao startna trojka. Iskren da budem ja bih prodao jednog stopera i doveo nekog ko je konstantan i koji nema toliko povreda, tj prodao bih Lovrena. Levi i desni bek trebaju ili neka kupovina tipa Robertson pa ga uvesti u tim ili dati priliku nekom klincu. Jako malo treba da se ucvrsti ovaj tim i da se sve kockice sloze.

avatar
Patrick Berger
Sunday, 05.05.2019
00:05

Staridzu I Morenu istice ugovor na kraju sezone, tako da odlaze kao slobodni igraci, a Lalanu ce verovatno prodati.

avatar
Red blood
Saturday, 04.05.2019
22:49

Ponovo su se uhvatili za poslednju slamku.
Stvarno je posle izlaska Salaha,a bez Firmina na terenu delovalo da Liverpul nece dati gol ni da se igra jos sat vremena,ali ponovo se dizu iz mrtvih!
Van Dajk mase pola minuta da Saciri izvede slobodnjak umesto Trenta..ovi ga poslusaju i..gol!Kakav kralj.
Ako ni ovaj kasni gol i ovakva "krvava" pobeda nisu neki znak..ja ne znam.

avatar
Maksimus
Saturday, 04.05.2019
22:47

Koja kradja na delu, Arnold zaustavio čist gol rukom, penal i crveni, sudija je sve video, al' neće da svira protiv Liverpula, pokušavaju i na ove načine nekako da im pomognu da uzmu titulu, sviran nepostojeći faul pre trećeg gola, koliko imaju sreće još je i autogol, opet neka pobeda na mufte. Sramota da uzme ovakav tim titulu, karma će da odradi svoje jer ovi ne zasluzuju ni drugi da budu.

avatar
_mladen_
Saturday, 04.05.2019
22:54

Jeste, onaj lik sutnu Manea i nikome nista... Ako ces vec da nabrajas.

avatar
Maksimus
Sunday, 05.05.2019
08:06

Ahahaha ne budi smesan, Mane i kompanija padavičara

avatar
Red Demon
Saturday, 04.05.2019
22:56

cry me a river sta hoces dali su gol oces i crveni i penal i gol jel? Cist faul je bio pre treceg gola. Tesko vece za tebe ..

avatar
Wizard08
Saturday, 04.05.2019
22:46

Mozda treba i da nas je sramota,sta smo mi bre igrali u drugom poluvremenu bog sami zna.realno ova sreca ove sezone u pl,mozda bog ipak ima neki plan za titulu, ali ovo veceras nije bilo bas na znanje .

avatar
The Red Army
Sunday, 05.05.2019
00:21

S svaka ti cast zato sto si objektivan, ne znam zasto 99% navijaca liverpula ima kompleks da to izgovori i prizna.. Kapa dole

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 04.05.2019
22:46

Igra nerava u borbi za presto. Hajde sad Lisice kad vec nisu mogli Pevci! Lisice i jedu petlove i kokoske.

avatar
Paul Kersey
Saturday, 04.05.2019
23:19

Drago mi je što si na našoj strani. To je normalno. Navijači tradicionalnih velikana na strani sličnih sebi. Ostavljam vam Romanjolija. :-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 05.05.2019
10:23

Pa jesmo li igrali prijateljsku nedavno ili nismo:-D Za ovo moje ces morati i da nagovoris nekog vaseg da predje kod nas, npr. Keitu:-)) Ne volim kada neki veliki klub i njegovi navijaci toliko dugo pate, ja sam za vas navijao i 2014. dok je jos De Fakto bio na portalu, a bas zbog njega sam (izmedju ostalog) i poceo da pisem...

avatar
_mladen_
Sunday, 05.05.2019
00:23

Poslednja slamka, postoji mala sansa ali bitno je da postoji. :)