Nema mira, u Milanu znaju ko je najbolji igrač Juventusa, Pjanić se podsmevao, sačekale ga salve uvreda!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 17.01.2019.
14:40
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" tvrde da su oštećeni za penal, u Juventusu se smeju, bilo kako bilo, u Džedi smo videli dosta vatre...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Miralem Pjanić se povredio tokom meča Superkupa u Džedi, ali je Juventus osvojio Superkup. Bosanac će verovatno odmoriti protiv Kjeva u ponedeljak kada Juve nastavlja prvenstvo, a trijumf je propraćen primedbama navijača Milana da su silno oštećeni.

Oni smatraju da sudija Banti nije pokazao na penal u samom finišu, mada ovaj snimak pokazuje da teško da je Konti fauliran.

Ipak, u Milanu kažu da je Banti trebalo da pogleda VAR, kao kada je Kesiju pokazao crveni karton, a Romanjoli smatra da je tokom čitavog meča arbitar navijao za Juve.

"Uvek je isto, od onog gola Muntarija, do mnogo drugih situacija, uvek je Juventus povlašćen", komentarišu "Rosoneri" koji su dolazak Bantija u Italiju danas propratili uz komentare "Stigao Juventusov najbolji igrač".

Odgovorio im je Miralem Pjanić na Instagramu posle čega je usledila lavina uvreda.

Bosanac je napisao "Danas je u Džedi rešeno pitanje, ko je bolji, šampion ili osvajač kupa", aludirajući da Milan igra Superkup kao poraženi u finalu, odnosno da je Juventus u poslednje četiri godine osvojio duplu krunu, pa ni sam Superkup ne znači ništa jer jedan tim nije osvojio trofej.

Svakako da će se polemike nastaviti, ali Milan nema mnogo vremena, treba naći zamenu za Iguaina, Leonardo pregovara oko Pjonteka, a Milan igra baš protiv Đenove u ponedeljak i jasno mora da pobeđuje ako želi četvrto mesto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

43 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Saturday, 19.01.2019
03:53

Da kupio je i juventus Stadion na dozivotni kredit familije Anjeli ! i sad ga placaju, a placace ga i njegovi unuci, a ovo porednje trofeja, te trofeje ne postuju vise ljudi ni U Torinu gradu, svi znaju kako je to oteto i da su pola tih trofeja donele sudije, to vama navijacima moze da predstavlja zadovljostvo kad sudija osvoji, ostali nemaju postovanje za tako nesto, ali je zato karma cudo koja ih ubija u pojam pojmova u takmicenju Lige Sampiona, koja ekipa u fudbalu je izgubila jos sedam finala ? mali si juventuse sa sve japancima :D jedna je nedostizna Tripleta i tako ostaje a ona je Interova !!! Ahahahahaha

avatar
Gile sile pravi
Friday, 18.01.2019
03:41

Da a ti si japanac pa zi smetaju kinezi :D koj raspali juventus koj igra sedam put finale Lige Sapmiona i svih sedam puta popije poraz, kad pricate o Inter mogli bi na kolena sa sve juventusom, kojeg vecito provlace sudije, Serijas B koj nikad nece osvojiti Interovu Tripletu !!! Komplexi su cudo koje ostaje zauvek, a to je Interova Tripleta po navijace juventusa Serijasa B !!!

avatar
Japanac
Friday, 18.01.2019
23:23

hahahahhahah znaci idemo Juve 68 trofea inter 39 , Juve najvise skudeta,najvise kupova,najvise superkupova,najvise osvojaca Zlatne lopte,osvojeno prvenstvo sa najvise bodova 102, osvojeno prvenstvo bez poraza, rekordnih 7 skudeta zaredom, rekordnih 4 duplih kruna zaredom, da pricaju o Intera na kolena hahahahahahahaha hahahaha koje komleksi,idi sporeduj inter sa Torino ili Fiorentina....zaboravio sam i da je Juve jedini tim sa svoj stadion a vi osvojaca triplete placate kiriju,aj papa

avatar
Alex#10
Thursday, 17.01.2019
19:20

Na stranu sada to sto sam navijac Juventusa (jer se uvek trudim da budem objektivan, znaci ni po babu ni po stricevima) ali meni ovo stvarno nikako nije bio penal. Stvarno ne vidim nista toliko dramaticno i tesko da bi se dosudila najstroza kazna. Cak sta vise ako je ovo za mnoge i bio penal kako to da nijedan igrac Milana (sem Iguaina koji je podigao ruke) u tom trenutku nije nista trazio, niko se u tom trenutku nije ni pobunio? Cak ni igrac koji je bio oboren. Valjda je on prvi trebao da digne ruke, da se buni i da trazi penal. Znam da ce sada masa navijaca Milana reci pa sta mu vredi i da se buni kad zna da nista sem zutog kartona ne bi ni dobio. Za start Matuidija se slazem da je sudija pogresio, ono je minimum ali minimum morao da bude zuti karton a moze se cak i crveni pokazati. Dok npr ruku tj penal za Juve niko, nijedan navijac MIlana nigde ne spominje. Svi se prave ludi. Ako vec spominjete nesto kazite onda nije njima sudjen penal, nije ni nama i kraj price. A ne samo traziti svaku mogucu gresku i zaliti se na sudjenje.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
20:06

Ti onda nisi video koliko je nasih po zavrsetku tog napada pritrcalo sudiji...

avatar
MottiYazata
Thursday, 17.01.2019
21:22

Trebalo je da se pogleda. I ruka Zapate i situacija sa Kontijem (i ja mislim da nije bilo za penal) i Matuidi, kao i da se sačeka akcija Paketa - Kutrone. Zašto postoji Var ako se ne koristi? E to me nervira. Lepo uvesti dva čelendža po meču za obe strane i rešen problem. Lično, ne bih svirao ni ruku Zapate ni prekršaj nad Kontijem, ali nisam ja sudija. Još jednom, svaka čast, ali moglo je to i bez sumnjivih odluka, ionako ste bolji.

avatar
Alex#10
Thursday, 17.01.2019
19:06

Nebitno o kom klubu i o kojoj ligi je rec ali nikada mi nije bilo jasno zasto jedna ekipa koja osvoji kup i ligu igra super kup. Ekipa koja je osvojila i ligu i kup nema sta da igra super kup. Jednostavno taj najnebitniji trofej u tom slucaju treba automatski da im se dodeli. Tako je bar meni logicno. Ali to je samo neko moje misljenje.

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 17.01.2019
17:29

Da samo sto je njumu i nedvedu Serijasu B vecita zelja Interova Tripleta, obavestite coveka da je on u senci komplexa od Interove Triplete, kao i ceo juventus, Milan ovaj put po strani neka ostane, a mi cemo da pricamo jos narednih 10 godina o tome kao je pjanic kao vec tada penzijoner, imao zelju da osvoji Interovu Tripletu koja je bila nedostizna za njega uhahahahahahaha

avatar
PDY10
Thursday, 17.01.2019
20:29

Ima tebe svugda, a ništa pametno još nisi napisao...

avatar
Japanac
Thursday, 17.01.2019
20:36

Koji raspali Inter,koja tripleta Made in China klub,Juve ima 29 trofeja vise ej 29,ramni Inter sa torino i fiorentina ne Juventusa

avatar
jv
Thursday, 17.01.2019
17:22

Samo slepi ne vide onakav penal...

avatar
Badr Hari
Thursday, 17.01.2019
16:20

Gde god je izlizani tu su i brutalne sudijske krađe. Kakva 'slučajnost'. :D

avatar
Japanac
Thursday, 17.01.2019
16:26

Dobro da Barca prolazi posteno pored Celzi i PSZ

avatar
Badr Hari
Thursday, 17.01.2019
21:05

Ja svaki dan komentarišem novu vest, a ti ceo život 2009-tu. :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
16:58

Slobodno moze da se kaze da su se (pro)nasli...

avatar
DEL PIEROO
Thursday, 17.01.2019
16:03

Naviko sam da se navijaci intera zale, ali sad poceli i ovi.. bruka i sramota kako samo mozemo da krademo ovako da nam se svi smeju sto sudija nije gledao var kad ima pomocnike u var sobi koji bi mu sigurno rekli da je nesto bilo sumnjivo a posto je sudija bio blizu i sve video ne znam za sta se vise bune, Juve igrao skoro kao prijateljsku utakmicu, Milan umesto da kuka na sudije nek gleda da poboljsa realizaciju, imali su dve tri odlicne sanse, kad to promasis logicno da ce Juve ubaciti u vecu brzinu i kazniti to, jedino sto je na mecu sumnjivo bilo jeste situacija kad je Kutrone izlazio 1 na 1 sa golmanom kad je sviran ofsajd gde mislim da je pomocnik pogresio ali je bio milimetarski ofsajd sto se u fudbalu svakako desava, prestanite da trazite krivca u drugima, Juve da je hteo pregazio bi ih ovako pravo zabarski 1 0 bez mnogo muke..

avatar
The_Matrix
Thursday, 17.01.2019
16:47

Kad vec pominjes navijace Intera oni se bune opravdano. Pa npr onaj crveni Vesinu je bio smejurija, ali je VAR soba intervenisala. Dok sudija stoji na pola metra i gleda kung fu udarac Pjanica ne reaguje, VAR soba se ne oglasava...nakon utakmice slede izvinjenja, aparati za komunikaciju zakazali...za takve stvari se navijaci Intera bune

avatar
stjovan
Friday, 18.01.2019
18:21

@The_Matrix
Crveni smejurija?!?! Pa lik je mogao nogu da mu slomi, ono je crveni i par meceva suspenzije, start za zatvor.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
20:05

Bio je i penal nad Ikardijem u drugom poluvremenu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
16:57

Jeste, 25-0. Ti mislis da je pomocnik pogresio, a bio je ofsajd? I rest my case.

avatar
lol (NewProfile)
Thursday, 17.01.2019
15:50

Ima jos nesto a to niko ne spominje, u prvom poluvremenu Kutrone je izasao sam pred golmanom (mozda minimalan ofsajd a mozda i nije bio), sudija odma dize zastavicu i sudija prekida igru. Posle toga Juventus pravi akciju, iz aviona se vidi da je Matuidi u ofsajdu, sudija ne dize zastavicu i pusta da se akcija nastavi gde je Dybala dao gol. Sudija potom dize zastavicu a Banti ide i gleda VAR!? Pitanje, zasto nije sudija pustio Kutronea da nastavi akciju i zavrsi je i potom se konsultuje sa VAR sudijama. Dize se frka, Juventusu ovo ne treba, dovoljno su kvalitetni i bez sudija, ali ima dosta nelogicnosti u jucerasnjem mecu.

avatar
ForzaJuve
Thursday, 17.01.2019
16:32

Slažem se sa tobom što se tiče ofsajda Kutronea, čak sam i sam rekao da ono nije ofsajd i stojim iza toga.
Ali reci ti meni da li je ruka Zapate penal ili ne? To niko da pomene. Niko da pomene da Banti za to nije gledao VAR

avatar
Boris Nedeljkovic
Friday, 18.01.2019
15:32

sa pola metra rodjace ga pogodila lopta...jel tebi tu nesto nije jasno???!....Imate bolji tim jos malo...nadam se da ce se i vama skalp skinuti ako nista za zelenim stolom posto ste mutniji od amazona!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
20:09

Retko kad se za tako nesto svira penal.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
16:57

Nije bio ofsajd.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
15:48

P.P.S. Graciano Cezari je rekao da je ovo bio penal kao i jos neke sudije koje su sad vec u penziji, ali, i mnogobrojni novinari, nije bas da tu nema dima...

avatar
Japanac
Thursday, 17.01.2019
16:27

Ako je penal ogranje rukom Benatii na prosli mec zar nije penal igranje rukom Zapate?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
20:04

Nije, to nije ista situacija, ja to nikada ne bih svirao ni na jednoj strani.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
15:47

P.S. I ovo nije snimak:-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
15:47

Ovaj snimak pokazuje? Ta nemojte kasti:-D Ja na to mogu i, sto je jos vaznije, hocu da uzvratim da se ovde vidi da je Konti vec padao kad ga je povukao za dres jer se nalazio u takvom polozaju da je vec uveliko poceo da gubi ravnotezu pa je mozda na taj nacin hteo da ostane na nogama. Faul je bio laktom koji je Dzan njemu prislonio na ledja i onako laganog ga oborio na zemlju odgurnuvsi naseg vihornog beka, a ne bih se zakleo da posle nije bilo kontakta za penal i telom i(li) nogama. Ne zalimo se mi samo na to, ni po jada da je samo jedna situacija jer nikad ili gotovo nikad nije samo jedna. I kako vas vise ne smara da negirate da su sudije lose sudile? Pogledajte istini u oci jer niko kod nas ne misli da smo mi na terenu bili bolji ili da imamo kvalitetniji tim, znamo koji su nasi problemi, mane i nedostaci, boljke i rak-rane, Ahilove pete...

avatar
ForzaJuve
Thursday, 17.01.2019
15:43

Jel nešto pogrešio?

avatar
Südkurve München
Thursday, 17.01.2019
15:42

Boli ga ona stvar, nas Mire najbolji u Juveu