Neverovatno, Napoli opet tražio odlaganje protiv Juventusa?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 12.01.2021.
09:00
Izvor: Sportske.net

Šta je sada problem?

Beta/AP Photo/Felice Calabro'
Beta/AP Photo/Felice Calabro'

Povezane vesti

Napolitanci ne prestaju. Pošto su se izborili da ne izgube od Juventusa službenim rezultatom iako nisu došli zbog dva pozitivna igrača na gostovanje i prekršili pravila lige, sada traže odlaganje Superkupa koji treba da se igra naredne srede.

Naime, DeLaurentis smatra da je situacija sa koronom takva na severu da postoji mogućnost zaraze što je odbačeno jer u Kampanji, odnosno Napoliju ima više zabeleženih slučajeva zaraze.

Drugi razlog je odsustvo publike, pa je De Laurentis utvrdio da je to loše za fudbal. Ipak, bez navijača su u Rimu osvojili kup pre nekoliko meseci, pa je i ova teza odbačena.

Napolitanci predlažu da se Superkup igra kada se završi sezona, Juventusu je svejedno, ali liga ne popušta. Naime, problem je prihod, kako se ocenjuje, prošle godine su učesnici dobijali ukupno oko 6 miliona evra, sada tek polovinu zbog pandemije i smanjenih prihoda jer neće biti navijača.

baner

Postojala je solucija da se odloženi meč u prvenstvu igra sledeće srede, a da se Superkup pomeri, ali ni to nije dobilo podršku zvaničnih organa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 12.01.2021
10:28

Kad se zavrsi sezona, a ovo je na bazi prosle?! E, sad su stvarno bezobrazni.