Nici "samo" bod protiv žilave Bastije

Autor: Boban Filipović
nedelja 27.11.2016.
19:01
Izvor: Sportske.net

Mediteranski derbi na 'Alijanc Rivjeri' završen bez pobednika, pa lider posle 14. kola ima samo bod više od raspunacong Monaka.

Povezane vesti

Nica je odlično otvorila utakmicu, puleni Lisijena Favra su poveli već u 11. minutu, Alesan Pli je bio najviši u skoku posle kornera koji je sa desne strane izveo Seri i glavom zakucao loptu pod prečku.

Međutim, goste sa Korzike to nije izbacilo iz takta, igrali su strpljivo i pametno, čekali svoju šansu i dočekali je posle sata igre.

Enco Kriveli
je doneo poravnanje, odlično je ispratio iz drugog plana akciju svoje ekipe, i i pokupio otpadak posle promašenog zicera Kauzaka koga je divno proigrao Mostefa.

Valja dodati da je Bastija u drugom poluvremenu bila bolji i opasniji rival i da je bila bliža pobedi, ali je ostalo 1:1.

Nica je igrala bez povređenog Balotelija, te i tu treba tražiti uzroke ovog, uslovno rečeno, kiksa.

Ranije danas, Sent Etjen je preokretom došao do bodova u gostima kod Anžea, meč je završen rezultatom 1:2, heroj zelenih je Osama Tanane, koji je solo akcijom u finišu rešio pitanje pobednika.

Anže nije iskoristio penal u 12. minutu igre, Diediu je bio neprecizan sa kreča, ali je pet minuta kasnije Pepe utrčao iza leđa odbrane gostiju, obišao golmana Rufijea i doveo crno-bele u vođstvo. Florentin Pogba je doneo poravanje posle 15 minuta igre u nastavku, a čovek preokreta bio je pomenuti Tanane.

Zavesa na 14. kola Lige 1 spušta se večeras u Lionu, gde Olimpik dočekuje aktuelnog šampiona Pari Sen-Žermen. Ako 'Sveci' slave u Burgundiji izjednačiće se po broju bodova sa 'Kneževima' i prićiće vodećoj Nici na samo bod zaostatka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 27.11.2016
21:21

Ne moze Nica da izdrzi pritisak.Ekipa je za 70% slabija odlaskom Ben Arfe,iako se to do sada nije primecivalo,ali sada polako tonu.

avatar
Freddie Ljungberg
Sunday, 27.11.2016
20:06

Steta polako ispadaju iz koloseka, ali zato Monako gazi, mnogo mi se svidja kako igraju, svakako zanimljiva Liga 1 ove sezone.