Ništa od povratka Terija u reprezentaciju

Autor: Beta Beta
četvrtak 31.03.2016.
18:47
Izvor: Beta

Selektor 'Gordog Albiona' Roj Hodžson rekao je danas da ne planira da vrati Džona Terija u državni tim, uprkos problemima sa odbrambenim igračima uoči Evropskog prvenstva u Francuskoj.

BETA/AP Photo/Ariel Schalit
BETA/AP Photo/Ariel Schalit

Povezane vesti

Hodžson je naveo da razume brigu navijača i javnosti o odbrani reprezentacije, koja je primila četiri gola u poslednje dve prijateljske utakmice. Engleska je u subotu Berlinu pobedila Nemačku sa 3:2, a tri dana kasnije izgubila je na Vembliju od Holandije sa 1:2.

"Mislim da je igra Smolinga protiv Holandije bila veoma dobra. Takođe, Stouns, koji nije igrao mnogo utakmica u poslednje vreme, pokazao je sigurnost i nagoveštaje kakav fudbaler može da bude. Mediji misle da nemamo baš prava rešenja za levu stranu ali ne mogu ništa da uradim po tom pitanju osim ako se iznenada u narednih pet nedelja ne pojavi briljantni engleski levi centralni bek, ali to ne očekujem"
, rekao je selektor Engleske.

Upitan da li bi mogao da pozove u tim Džona Terija koji se u septembru 2012. godine povukao iz državnog tima, Hodžson je rekao da to ne planira.

"Moram da pitam koji Džon Teri, pošto se odavno povukao i ne razmišljam često o njemu, ali ne mogu da poreknem da pitanje ima smisla.  On je centarhalf i igra po levoj strani. Ali igra desnom nogom i povukao se pre četiri godine"
, rekao je Hodžson.

Džon Teri je odigrao 78 utakmica za Englesku i postigao šest golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dezerter
Saturday, 02.04.2016
11:12

Teri je najbolji defanzivac iako ima 35god . ,Stons jos neiskusan ,Kejhil losa forma i nije taj lider pozadi kaobi Smoling ista priča s njim ,Englezi slabi sa štoperima. nTeri bi bio najbolje rešenje u tandemu sa Kejhilom ili Smolingom koji bi se provlačili uz Terija.

avatar
A.Shevchenko 7
Thursday, 31.03.2016
21:53

Cika Teri sa skoro 4 banke moze da uzme onog Stonsa na ledja i da opet odigra bolje nego on na njegovoj poziciji levog stopera. Koliko je samo kiksirao na ove 2 poslednje utakmice a Everton hoce 60 mil, smejurija. Cele sezone ih busi ko stigne, 2 gola po mecu.