Nova nevolja nakon poraza od Liverpula, savez optužio Mančester junajted!

Autor: Beta Beta
utorak 21.01.2020.
17:55
Izvor: Beta

Nasrtaj na sudiju bi mogao da košta "crvene đavole".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je danas Mančester junajted, "jer nije uspeo da obezbedi pravilno ponašanje svojih igrača", u utakmici i porazu protiv Liverpula.

Kako je preneo Bi-Bi-Si (BBC), optužba se odnosi na incident kada su se fudbaleri Junajteda sukobili sa sudijom Kregom Posonom, nakon što je prvobitno priznao gol koji je postigao Roberto Firmino.

Posle upotrebe VAR tehnologije gol je poništen, zbog prekršaja koji je defanzivac Liverpula Virdžil van Dajk napravio nad golmanom Junajteda Davidom de Heom.

Incident se dogodio u 26. minutu nedeljne utakmice, pri vođstvu Liverpula 1:0. De Hea je tada dobio žuti karton zbog protesta.

Mančester junajted do četvrtka može da odgovori na optužbu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Tuesday, 21.01.2020
19:49

ma trebali su da ga pohvale, ovi iz FA su u najmanju ruku bolesni

avatar
Mirjevac
Tuesday, 21.01.2020
19:31

FSE, taj savez bi trebao da plati odstetu, kojom se greskom sudije da ne sudi faul nad igracem moglo doci dopovrede golmana, ijos im je priznao gol, naravno da igraci MU nisu protestvovali gol bi ostao prizamat! Jabi zato da MU tuzi savez i da trazi odstetu za sve sto je sudija lose sudio!

avatar
REV
Tuesday, 21.01.2020
18:57

A sta su trebali, da ga pomaze po glavi i da mu naprave limunadu i sendvic za poneti posle utakmice mozda? Obezbedite vi pravilno sudjenje.