Nove muke za Marka Nikolića, još jedan dokaz da ga čeka pakao!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 18.05.2020.
17:56
Izvor: Sportske.net

Bivšeg trener Partizana zaista čeka pravi pakao u Moskvi.

Epa/Sotiris Barbarousis
Epa/Sotiris Barbarousis

Povezane vesti

Pored toga što su mnogi skeptični zbog odluke uprave kluba da uposli bivšeg trenera Partizana i Videotona (MOL Vidi), Marka Nikolića očekuje dodatna otežanja po preuzimanju Lokomotive.

Usled pandemije, brojne klubove očekuje finansijska kriza, pa je takav slučaj i u Lokomotivi, a u centru pažnje su najzvučnija imena.

U pitanju su Interov igrač na pozajmici Žoao Mario i Gregorž Krihovjak, koji je prošlog leta otkupljen od Pari Sen Žermena za 12 miliona evra, ali ima ogromna primanja.

"Moramo da povučemo ručnu, jer ne možemo da priuštimo veće investicije. Nezamislivo je da otkupimo Žoaa Marija i Krihovjaka. Dodao bih i to da ćemo najverovatnije morati da prodamo osam igrača, i to onih važnijih i plaćenijih, koje će zameniti omladinci ili oni igrači koje već imamo u ekipi", rekao je Anatolij Mešeriakov.

Lokomotiva će tako sigurno vratiti Portugalca u Inter, jer nema 18 miliona evra za njegov otkup, a očekuje se i da Krihovjak napusti klub ukoliko stigne prava ponuda.

Marko Nikolić još nije ni stigao u klub, zvanično postaje trener Lokomotive 1. juna, a po svemu što se dešava, jasno je da je pred njim najteži izazov u karijeri, što je na neki način najavljeno i OVDE.

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 18.05.2020
18:26

To je to kada na klupi nekog kluba zamenis legendu tog kluba...Na zalost,sta god uradio bice malo,slican scenario nakon sto je Ferguson otisao iz Junajteda (samo sto se tu radi o vecem klubu i imenu) ali scenario je isti.Zelim Marku od srca puno uspeha u karijeri i Rusiji ali bojim se da ce vrlo brzo platiti ceh nezadovoljnih navijaca....