Novi evropski izazov za TSC: "Legija kvalitetna, ali imamo ideju kako da igramo!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 23.10.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Meč u Bačkoj Topoli počinje u 21 čas.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera TSC-a Jovan Damjanović izjavio je danas da njegove ekipa ima sve preduslove da u duelu protiv Legije pruži dobru igru i da svoj maksimum.

"Imamo iskustvo iz Kazahstana gde smo odigrali ozbiljan meč, ali nismo došli do bodova. Sada igramo na našem stadionu i imamo sve preduslove da pružimo dobru igru. Najvažnije je da održimo dobar nivo igre i da ga podižemo, jer smo i dalje u fazi stvaranja vrednosti i tima. Potrudićemo se da svi zajedno damo maksimum i verujemo se da će to biti dovoljno za pozitivan ishod", rako je Damjanović, a preneo klub.

TSC će sutra na svom terenu u Bačkoj Topoli dočekati Legiju iz Varšave u drugom kolu Lige konferencija.

"Legija je kvalitetna i intenzivna ekipa pa smo skromni i ponizni, ali i uvereni da možemo da odigramo dobro. Imamo jasnu ideju kakav fudbal želimo da igramo i ne menjamo je, bez obzira da li se radi o Evropi ili o domaćem prvenstvu. Igraći veruju u to što radimo, a pokazalo se da nam ta vera donosi ne samo lep osećaj, već i rezultat", dodao je on.

Meč u Bačkoj Topoli počinje u 21 čas.

"Gledali smo Legijine prvenstvene utakmice i videli da su menjali sistem igre i da se popravljaju. Igraju stabilan i intenzivan fudbal i znamo koliko su ozbiljan protivnik, ali uz sav respekt, verujemo da možemo dobro da se predstavimo. Žao nam je što Đakovac, zbog povrede, nije spreman da igra od prvog minuta, ali ćemo proceniti da li će u nekom trenutku moći da izađe na teren", rekao je Damjanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke