Od Van Galovih 10 želja, Vudvord nije ispunio NIJEDNU!

Autor: Stefan Matić
utorak 25.08.2020.
14:29
Izvor: Sportske.net

Holanđanin podelio detalje saradnje sa čelnikom Junajteda.

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Luj van Gal je posle uspeha Holandije na Svetskom prvenstu 2014. godine preuzeo kormilo Mančester Junajteda. "Đavole" samo što je napustio Mojes, naslednik Aleksa Fergusona je kratko potrajao.

Ekscentrični Van Gal je došao sa svojom listom pojačanja, vodio je klub dve godine a Ed Vudvord mu nije doveo ni jednu željenu metu.

"Želeo sam Roberta Levandovskog, on je bio teška meta te sam predložio Gonzala Iguaina. Pre svog dolaska, pričao sam sa bordom oko Nejmara. Ako ste Junajted, morate želiti najbolje. On je bio interesantan klubu i zbog prodaje dresova, ja sam želeo da imam brza krila. Iz istog razloga, isto sam želeo Manea i Mareza. Miler je bio na mom spisku, u veznom delu tima želeo sam Kantea"

"Čak sam hteo i Džejmsa Milnera, koji jeste bio iskusan, ali multifunkcionalan i imao je kvalitete lidera. U odbrani sam hteo Ramosa i Humelsa, naša tadašnja linija nije imala kvalite da gradi igru iz poslednje linije. To su bilo moje top mete, ali nismo nikoga doveli. Ne znam zašto, ali ja kao menadžer nisam učestvovao u pregovorima. Kada sam otišao Marez je otišao u Siti, Kante u Čelsiju, a Junajted nije uspeo da ih dovede. Veoma čudno", izjavio je Van Gal za engleske medije.

Vudvord

Holanđanin jeste dobio Di Mariju, ali je Argentinac odigrao tek jednu sezonu. Takođe kupili su Ereru, Šoa, Blinda i Markosa Roha. Van Gal je ostao dve sezone u Mančesteru, ima jedno četvrto i jedno peto mesto posle kojeg je otpušten i to odmah posle slavlja i trofeja u FA kupu 2016. godine.

Nema sumnje da bi "đavoli" bili konkurentan tim u Engleskoj i u Evropi da su došli makar do jednog igrača iz svake linije.

Bonus baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 25.08.2020
20:44

Doveo je silom De Mariju i Švajnštajgera i to su mu promašaji.

avatar
koma73
Tuesday, 25.08.2020
19:57

Dok se Vudvord pita za sportski sektor, nema napretka Mančesteru.

avatar
tanzar
Tuesday, 25.08.2020
16:44

Nije cudno Vudvord je neznalica mnogo los pregovarac

avatar
toma1980
Tuesday, 25.08.2020
16:18

Vudvord nije Abramovic.....Tako da ManU nikada nece dovesti nekog Top Igraca!!!! Polako ali sigurno ManU je dolaskom Vudvorda postao samo Osrednji Klub iz Mancestera!!!!!
Normalno ni jedan od Top Igraca nece da Stavi Paraf na Ugovor sa Klubom koji ne Igra Ligu Sampiona!!!!
Radije bih Otisao u Lids United nego u ManU!!!!

avatar
NIKE
Tuesday, 25.08.2020
14:56

Trazio Ramosa i Humelsa a doveli mu blinda i Rohoa🤣🤣🤣🤣 umjesto Kaneta, Nejmara, Milera, Levandovskog, dobio Ereru i Šoa🙈.. Lucifer brat na aparatima..

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 25.08.2020
14:41

Kakav klesik disrespekt za jednog takvog Mistera, nije mogao da bude kompetitivan u kompetisnu jer niko nije mas di un klab pa ni Van Gal- ovo vam je srpski kojim se sluze crveno-beli ljudi iz dijaspore Hahaha