Oglasio se čovek koji je potpisao Mesijev "faraonski" ugovor - Prst uperio ka Madridu!

Autor: Stefan Matić
nedelja 31.01.2021.
23:15
Izvor: Sportske.net

Vest o primanjima Argentinca potresla čitavu Španiju, ali i Evropu.

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Glavna vest dana, a verovatno i nedelje, jeste ona o neverovatnim finansijama i kolika je vrednost zadnjeg ugovora Lea Mesija. 

Ovo deluje kao pokušaj da se od "desetke" i kapitena Barse napravi glavni krivac za loše rezultate Katalonaca, što na finansijskom što na takmičarskom planu. 

Takozvani "faraonski" ugovor su potpisali Leo Mesi, predsednik Bartomeu, ali i Đordi Mester bivši potpredsednik i čovek koji je rukovodio sportskim sektorom tima sa "Nou Kampa". 

"Mesi je pomogao klubu da zaradi mnogo više profita. Ko god kaže da je njegov ugovor uništio Barselonu, ili nema blagu ideju o poslu ili ima zle namera. Moguće i oba."

Potom je Mestre skrenuo pažnju na Madrid. 

"Kad god se Real Madrid muči ili su u krizi ovakav tip informacije 'procuri'. Kakva slučajnost", izjavio je jedan Bartomeuovih ljudi od poverenja. 

Jasno da će ova priča trajati do izbora u klubu, onda će se prolongirati do konačne Mesijeve odluke o ostanku u klubu. Kako deluje, u Barsi atmosfera postaje sve toksičnija. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Monday, 01.02.2021
14:22

Није Мадрид крив за ово него Бертомеу. Као што је плаћао ботове да пљују Месија и његову породицу, тако и сада користи Ел Мундо Депортиво да настави истом мером!!!