Otkriveno - Evo zbog čega je prodao dogovor nemačkog trenera i Milana!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.07.2020.
10:15
Izvor: Sportske.net

Kakvi su se problemi pojavili, na sreću Stefana Piolija. Šta će biti sa Ibrom?

EPA/Friso Gentsch
EPA/Friso Gentsch

Povezane vesti

Posle bombe koja je odjeknula, mediji se bave Milanovom odlukom da zadrži Piolija, a Zlatan Ibrahimovič kaže da nije imao pojma.

"Ovde stalno nešto novo, nisam znao da će Pioli ostati", kaže Ibra za koga se priča da ima ponudu Lidsa gde bi ga trenira Marselo Bijelsa.

Ali, sa Piolijem na klupi, Zlatan bi mogao da ostane.

"Ne znam ništa, nismo pričali, imamo još tri utakmice, probaćemo da dođemo do petog mesta, pa ćemo videti, mada su i kvalifikacije za LE prihvatljive", dodao je Šveđanin.

On je bio protiv dolaska Ragnika, rekao da nema pojma ko je u pitanju, a sigurno je bilo da odlazi. Sada bi mogao da produži još sezonu, ako Milan aktivira opciju.

U Milanu su predstavili dogovor i novi ugovor sa Piolijem kao pokušaj da se nađe kontinuitet, da se ne menja trener svake godine, ali otkriveno je kako je propao dogovor sa Ragnikom.

Prvo, Nemac je imao problem da se oslobodi obaveze od Lajpcijga koji je tražio sedam miliona. To bi smanjilo budžet za pojačanja, na šta Ragnik nije pristao. Kod njega se pojavila sumnja da Milan može da obezbedi pojačanja koja je zamislio, pre svih Jovića, a onda mu je ponuđeno da Pioli ostane trener, a da on bude sportski direktor.

baner 4

Ragnik je to odbio, plus, treba reći da je planirao da dovede kompletan tim stručnjaka, sedam ljudi u stručnom štabu što bi još više koštalo Milan.

Na kraju, Pioli ostaje, videćemo da li je to dobra odluka, ako ništa, eto postoji neka vrsta kontinuiteta, tokom sezone je zamenio Đampaola, hvalili su ga Kapelo i Saki, ima osnovu tima, videćemo koja pojačanja može da mu dovede klub, ali Milan nema veliki budžet.

Cilj će biti povratak u Ligu šampiona, da li su sposobni za to pitanje je, ali ako ovako budu igrali kao u nastavku posle pandemije, onda svakako imaju šansu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Wednesday, 22.07.2020
14:46

Milan igra najlepsi fudbal u Italiji posle pauze.Ako izuzmemo Atalantu koja je u samom vrhu vec godinama,ovo sto Milan radi sa Piolijem trenutno je najvece iznenadjenje.Covek je kapacitet i ova vest me je iskreno razveselila.Svakako da bi Ralf znacio ali Pioli ce moci da radi na miru jer je sve krenulo u dobrom pravcu!

avatar
crno-crveno
Wednesday, 22.07.2020
12:00

Losi vam izvori.

Igraci su stali uz trenera na celu sa calhanogluom i trazili od uprave da pioli ostane. Plus javnost u itali je isto to tazila tj navijaci milana pa se uprava prepala da bi smena piolija znacilo da moraju da rasprodaju veliki broj igraca i onda su ponudili ragniku da bude sportski direktor a ovaj to nije hteo.

avatar
jv
Wednesday, 22.07.2020
11:05

Ono kad nam upadne kašika u med..

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 22.07.2020
10:37

Tako je, i Saki ga je hvalio. Rangnick kaput:-D