Ovo je Grizmanov plan, otkrio i gde će nastaviti karijeru!

Autor: Beta Beta
petak 05.06.2020.
14:29
Izvor: Beta

Nije se najbolje snašao u Barsi.

EPA-EFE/Miguel Ruiz / HANDOUT
EPA-EFE/Miguel Ruiz / HANDOUT

Povezane vesti

Fudbaler Barselone Antoan Grizman rekao je danas da želi da igra u američkoj Mejdžor ligi posle Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine.

Grizman je prošlog leta iz Atletiko Madrida prešao u Barselonu za 108 miliona funti.

Ove sezone odigrao je 26 utakmica i postigao osam golova.

Grizman želi da osvoji trofeje sa Barselonom, pre nego što pokuša da odbrani titulu svetskog šampiona sa reprezentacijom Francuske u Kataru 2022. godine.

On je "Los Anđeles Tajmsu" rekao da nije siguran za koji klub će igrati u MLS ligi.

"Osvajanje Primere i Lige šampiona sa Barselonom bio bi san, to je moj cilj. Posle toga imamo još jedno Svetsko prvenstvo, a onda MLS. Ne znam za koji tim, ali ja zaista želim da igram tamo. Cilj je da završim karijeru u SAD uz mogućnost da igram dobro i budem važan deo ekipe koja će se boriti za titulu", rekao je Grizman, preneo je "Skaj".

Baner 1

To nije prvi put da Grizman pominje odlazak u SAD, pošto je i pre dve godine za "Figaro" rekao da posle osvajanja Mundijala i Lige šampiona želi da ode u Mejdžor ligu.

On se trenutno priprema sa saigračima uoči nastavka takmičenja u španskom prvenstvu. Primera se nastavlja 11. juna, a Barselona će dva dana kasnije igrati protiv Majorke.

Barselona je prva na tabeli sa dva boda više od drugoplasiranog Real Madrida.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Friday, 05.06.2020
16:05

TESKO CES TI DRUZE DA SA FARSELONOM UZMES LS!!!! sa takvim timom, igracima nema sanse nikakve ni do 2022-ge godine kolko si planirao da ostanes tu....mada tada ces imati 31 god, rano je to za MLS....xD