Ovo se dešava kad kaznite Murinja!

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 08.01.2015.
20:43
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo je kažnjen od strane FA Engleske za komentare posle nerešenog rezultata sa Sautemptonom. Specijalni je uzvratio zanimljivom taktikom!

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Žoze Murinjo je kažnjen sa 10 hiljada funti za vršenje pritiska na sudije za vreme meča sa Sautemptonom, koji Čelsi nije uspeo da dobije.

Odmah po "optužbi", Murinjo je jednostavno rekao da to svi rade i da ne vidi ništa specijalno u onome što je on uradio, ali FA nije tako mislio.

Jasno je da se svaki komentar oko suđenja kažnjava, a Murinju je ovo već bila treća kazna u sezoni, pa je zato i novčana kazna viša nego inače.

Dodatno, Murinjo je pričao i "zaveri" protiv Čelsija, što svakako nije olakšavajuća okolnost.

Murinjo ima rok za žalbu nedelju dana, ali sumnjamo da će je uložiti. Umesto toga, on se povukao sa redovne konferencije za štampu, tako terajući inat sa FA, ili ne želeći da rizikuje drastičniju kaznu?

Znamo da Žoze teško može da drži jezik za zubima, pa će možda zato njegov asistent odgovarati na pitanja novinara, mada verovatnije u pitanju još malo nadvlačenja sa fudbalskom asocijacijom Engleske.

Ako FA hoće da Murinjo ćuti, Murinjo se neće ni pojavljivati na konferencijama!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Thursday, 08.01.2015
22:01

Ako se govori o uticaju na sudije, zasto nisu kaznjeni Olerdajs i Brus kad su kritikovali sudije zbog navodnog simuliranja igraca Celsija, nego samo Zoze bude kaznjen zbog kritikovanja sudija. Zasto nije bio kaznjen Venger kad je usao u Zozeov prostor i poceo da ga gura? FA mrzi Murinja i to je ocigleno.

avatar
PakyCFC
Friday, 09.01.2015
12:48

Venger nije kažnjen za ono guranje? Sramota.