"Panceri" igraju za Francuze i čast, Holanđani nokautirani

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 19.11.2018.
21:33
Izvor: Sportske.net

Tipični Nemci.

EPA-EFE/KOEN VAN WEEL
EPA-EFE/KOEN VAN WEEL

Povezane vesti

Svi su znali da neće biti lako. Da se Nemci nikada ne predaju, pa čak ni sada kada nemaju ni "matematičke šanse" da izbegnu ispadanje u Ligu B.

Holanđani su pre samo tri dana odigrali fantastičan meč protiv svetskog prvaka, pobedili su sa 2:0 i na taj način "zakucali" Nemačku za poslednje mesto, i ostavili mogućnost da uz pozitivan ishod na večerašnjem duelu budu i prvu u ovoj grupi!?

Kada je objavljen žreb, teško da je bilo ko pomislio da Holandija može da izbegne ispadanje u Ligu B, ali onda je usledila ona neverovatna pobeda protiv "Pancera" od 3:0, a zatim i ova od pre tri dana nad Francuzima, ali izgleda da im nije ostalo snage za završni udarac.

Nemci su izveli fantastičan sastav, iako im ova utakmica ništa ne znači, ali čast je čast, a znamo kakvi su Nemci!

Prvi gol je postigao Verner, igrao se 9. minut, a asistent je bio Gnabri. Prvi gol možete pogledati OVDE. Sane je duplirao prednost u 20. minutu. Nemci igraju odlično, Holanđani praktično nisu ni pripretili Nojeru. Drugi gol možete pogledati OVDE.

Holandija ima još 45 minuta da se oporavi od ovog šoka i da pokuša da izbegne poraz kako bi ovu grupu završili ispred Francuske.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke