Pejčinović: ''Nadam se da će Advokat obratiti pažnju na mene''

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.07.2014.
11:21
Izvor: Sportske.net

Uoči starta nove sezone u ruskoj Premijer ligi, srpski internacionalac Nemanja Pejčinović razgovarao je sa tamošnjim novinarima na različite teme, a dotakli su se i izbora novog selektora Srbije, Holanđanina Dika Advokata.

sovsport.ru
sovsport.ru

Povezane vesti

Podsetimo, nedavno je i u intervjuu za ''Sportske'', neposredno pred odluku čelnika FSS da izaberu Advokata za selektora, Pejčinović izneo niz pohvala na račun dosadašnjeg vršioca dužnosti selektora Ljubinka Drulovića, ali i naglasio da ni stranac ne bi bio loše rešenje.

Sada, kad je Advokat izabran, Pejčinović veruje da će uspeti da se i njemu nametne.

''Mislim da je ovo dobra vest, a takođe se nadam i da će obratiti pažnju i na mene. Mislim da ću mu u Lokomotivi privući više pažnje nego da sam ostao u Nici''
, istakao je Pejčinović, a prenosi portal sovsport.ru.

Ruske novinare je interesovalo i zbog čega do sada Pejčinović nije imao više nastupa u našem nacionalnom timu.

''Verovatno je glavni razlog ozbiljna konkurencija. Samo dva meča sam do sada odigrao, jedan 2009. drugi nedavno, na američkoj turneji. Nadam se da ću u narednom periodu igrati češće, pogotovo jer mislim da sam u tom prijateljskom meču u Americi opravdao poverenje'', konstatovao je Pejčinović.

A kad je klupski fudbal u pitanju, Pejčinović veruje da će se izboriti za značajnu ulogu u ekipi Lokomotive u narednoj sezoni, a ne krije da je i Arsenal bio zainteresovan za njegove usluge.

''Bilo je interesovanja, ali nisam imao vremena da čekam na njihovu konkretnu ponudu. Naravno, Arsenal jeste jedan od najboljih klubova u Premijer ligi, ali izabrao sam Lokomotivu, baš kao i Bane Ivanović svojevremeno. Lokomotiva je među vodećim klubovima u Rusiji i sjajna opcija za dalji razvoj i napredak u karijeri. Nije sve u novcu'', podseća Pejčinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke