Pioli ispunio cilj - Zlatan ima samo jedan termin naredne sezone?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 17.05.2021.
14:40
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" se vratili u Ligu šampiona.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Svi smo gledali u Bergamo, navijači Juventusa posebno, ali je Milan uspeo da slavi na teškom gostovanju protiv Atalante sa 2:0. "Bjankoneri" su pak svoju sreću našli u Napulju gde je domaći tim remizirao sa Veronom i tako prepustio svoje mesto u LŠ timu iz Torina. 

"Itekako smo zadovoljni, zaslužili smo ovo drugo mesto. Zaslužili smo ga tokom cele godine, ovo nije bila laka nedelja. Želim da se zahvalim klubu, omogućili su nam najbolje uslove za rad podržavajući i štiteći nas. Navijači su bili fantastični, nisu bili na stadionu, ali mogli smo da osetimo njihovu strast. Hvala stručnom štabu i igračima, srećan sam što sam vodio ovavku grupu punu strasti", izjavio je Piolo po kraju meča. 

Upitan je Italijan i oko statusa Ibrahimovića, novinar je pitao da li će Zlatan postati Piolijev asistent u trenerskom timu. 

"Zlatan je zaslužio svoje unapređenje sa visokim ocenama. Večeras sam mu rekao 'hajde, sledeće godine igraćeš samo sredom'", odgovorio je Pioli. 

Šveđanin se iz povrede vraća krajem juna. Naredne godine puni punih 40 godina, da li veteran može do svog prvog "klempavka" sa Milanom?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke