Pipo pao u nadoknadi!

Autor: Boris Jovanović
subota 07.03.2015.
22:45
Izvor: Sportske.net

Posle preokreta Milan bio na pragu pobede protiv Verone, ali je Niko Lopez golom u 94. minutu najverovatnije zapečatio sudbinu Filipa Inzagija!

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Milan je ušao nervozno u meč, svaka utakmica im je na ivici noža, a ponovo se ljulja klupa Pipa Inzagija.

Luka Toni je posle dvadesetak minuta iz penala nagovestio možda i kraj puta za legendu Milana.

Muntari je srušio Jonicu, "Panenka" veterana Tonija i lopta je u mreži Lopeza.

Španski golman je posle pola sata spasao svoj tim nakon udarca Jonice.

Mekses je najavio da će biti junak jednim udarcem iz daljine, a onda je Boško Janković sapleo Francuza u kaznenom prostoru, penal za Milan, Menez je precizan, 1:1.

Odmah na startu drugog dela, nova radost za "San Siro". Ovoga puta je francuski štoper strelac, izborio se za šut, gotovo iz mrtvog ugla, lopta je završila u mreži.

Do kraja su gosti mogli da izjednače Tacidis je pogodio prečku, a najbolju šansu za Milan imao je Honda, posle jedne kontre je šutirao preko gola.

Milan je ponovo delovao loše, nisu zaslužili pobedu u poslednjem minutu nadoknade je Niko Lopez iskoristio novu grešku odbrane i postavio konačnih 2:2.

Samo bod za "Rosonere", mač je u rukama Berluskonija, videćemo hoće li klub večeras izgubiti strpljenje sa Inzagijem i smeniti svoju legendu. U toj situaciji Mauro Tasoti bi verovatno vodio tim do kraja sezone.

Golove sa "San Sira" možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol
Saturday, 07.03.2015
23:49

Inzagi podnesi ostavku ! Branio sam te i mislio sam da mozes da se izvuces ali danas si me potpuno razucarao.DA SE TI BRANIS NA SAN SIRU OD JEDNE VERONE i da uvodis Boketija a vadis jedinog klasicnog spica u timu pa kako te nije sramota ?! Sa jedne strane mi je krivo a sa druge mi je i drago jer sa kukavickom igrom bolje da izgubimo nego da cuvamo rezultat.Jos jednom bruka i sramota ! Inace cestitke za igrace Verone zasluzili su da ostanu neporazeni.