PL - Barnli šokirao Vilu, nula na Tuhelovom debiju!

Autor: Stefan Matić
sreda 27.01.2021.
20:56
Izvor: Sportske.net

Čelsi pokazao naznake rada sa novim trenerom, ali pravi rezultat izostao.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Tuhelu bod protiv neugodnih "vukova", jasno da će Nemac imati pune ruke posla u nastavku. Barnli okrenuo Aston Vilu na "Turf Muru" 3:2. 

Barnli - Aston Vila 3:2 

Gosti iz Birmingema su bili orni za igru večeras. Smitova ekipa je bila odlična u ofanzivi, trio Griliš-Votkins-Barkli nastavlja sa terorisanjem protivničkih odbrana. 

Vila dolazi do vođstva već u 14. minutu, Votkins bez problema koristi asistenciju Targeta. 

Do kraja prvog dela igre pripretili su Barkli, koji pogađa prečku, ali i Mings u 42. minutu. Poup brani šut štopera gostiju. 

Barnli dolazi do poravnanja iz prve prave prilike. Kapiten Mi je bio ubedljivo najvišu skoku, odličan gol posle kornera - 1:1 u 52. minutu

Griliš je mučio odbranu domaćih, engleski reprezentativac je imao sjajne solo prodore a stigao je i do gola. U 68. minutu Aston Vila ponovo vodi, ovog puta zahvaljujući kapitenu.

Dva minuta pre toga Vud je imao odličnu šansu, ali Martinez siguran. Ono što nije moga Vud napravio je MekNil i to u 76. minutu na asistenciju Pitersa - Barnli izjednačuje a onda stiže i šok za "vilijane". 

Barnli tri minuta posle izjednačenja dolazi i do preokreta, Vud pronalazi mrežu i domaći vode sa 3:2 od 79. minuta!

Čelsi - Vulvsi 0:0

Na "Bridžu" je debitovao Tomas Tuhel. Nemac je doneo bolju pas igru, kontrolu lopte, ali "plavci" i dalje kubure sa realizacijom. 

Haverc je imao odličan solo prodor, ali je Nemac ostao bez snage kada je došlo do šuta. Ridiger je pokušao iz kornera, na drugoj strani Dendonker takođe glavom, ali bez promene rezultata. 

Po povratku sa pauze, Čelsi ima preko 70 procenata posed lopte, ali do pravih šansi se retko dolazi. Vulvsi su imali jednu, ali odličnu i to u 70. minutu - Neto pogađa prečku iz loba. 

Odoi beleži odličan prodor u 85. minutu, Patrisio odlično reaguje. Haverc je imao sjajnu šansu posle kornera, ipak rezultat ostaje 0:0. 

 

 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke