PL - "Čekićari" okrenuli "Svece"i nastavili sjajnu seriju!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 27.12.2018.
22:36
Izvor: Sportske.net

Poslednji duel 19. kola Premijer lige nam je doneo dosta uzbuđenja.

Beta/Peter Byrne/PA via AP
Beta/Peter Byrne/PA via AP

Povezane vesti

Svi ostali dueli su odigrani juče, a večeras su snage odmerili Sautempton i Vest Hem, a gosti su slavili rezultatom 1:2 (0:0).

"Boxing day" nam je doneo dosta uzbuđenja, verovatno je prerano reći da je titula rešena, ali ovih nekoliko dana bi moglo da bude ključno kada je titula u pitanju.

"Sveci" su nedavno promenili trenera i od tada igraju zaista mnogo bolje. Vezali su dve pobede i tako izašli iz opasne zone, večeras su se sastali sa Vest Hemom koji je u odličnoj formi i kvalitetniji tim je odneo pobedu. "Čekićari" su bili bolji i u prvih 45 minuta, ali tada nismo videli gol. Prvo poluvreme je bilo dosta čvrsto, a nakon pauze kao da gledamo drugi meč. Drugo poluvreme je bilo neuporedivo zanimljivije i bolje, uostalom to potvrđuje i 3 postignuta gola.

Domaćin je prvi zadao udarac. Redmond je vešto izbegao ofsajd zamku i njegov udarac je nesrećno pogodio stativu, ali nakon toga uz malu dozu sreće Sautempton ipak stiže do gola. Ogbona je postigao autogol. Tada na scenu stupa Felipe Anderson, fantastični Brazilac koji je ovog leta stigao u Vest Hem za ogroman novac. Bivši igrač Lacija je definitivno najbolji igrač ovog tima, a i jedan od najboljih igrača lige. Za samo 6 minuta je postigao dva sjajna gola, prvi u 53. minutu, a drugi u 59. minutu.Prvi gol je postigao fantastičnim šutom sa ivice kaznenog prostora, dok je drugi postigao nakon fantastične asistencije Antonija. Brazilac je odlično istrčao kontru i matirao golmana. Domaćin je nakon toga pokušao da stigne do izjednačenja, ali nisu uspeli da stvore neku značajniju šansu.

Vest Hem je sada u seriji od 5 pobeda u poslednjih 6 mečeva i nalaze se u gornjem delu tabele.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Friday, 28.12.2018
12:20

Anderson za 100+ bodova na fantaziju! Otac!

avatar
Antihepi
Thursday, 27.12.2018
23:55

Зна Фелипе да испоштује на фантазију. Хвала му велико.

avatar
jlingz
Thursday, 27.12.2018
23:50

Anderson batica ih resio lagano.