PL - Eriksen za Ligu šampiona, Sautempton ispustio pobedu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.04.2019.
22:39
Izvor: Sportske.net

Tri gola u dve utakmice u Premijer ligi.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Totenhem je dočekao Brajton, mučio se 87. minuta, da bi u 88. konačno uspeo da probije led i da izađe kao pobednik u meču protiv ekipe koja je bila autsajder u ovom meču.

Pretili su domaći od samog starta, bili bolji tim, imali šanse preko Vertongena, Dele Alija pred kraj prvog dela, potom preko Rouza, Aldervejrelda, Eriksena u 83. minutu...

Onda je u 88. minutu Kristijan Eriksen uspeo da savlada protivničkog golmana, bio je to šut sa 25 metara, neodbranjivo za pobedu domaćina.

Veoma važna pobeda Totenhema u borbi za Ligu šampiona, sada su ubedljivo najbliži od svih konkurenata.

U drugom meču Votford je dočekao Sautempton, gosti su poveli golom Šejna Longa u 7. sekundi, bio je to najbrži gol u istoriji Premijer lige.

Ipak, Votford je uspeo preko Greja u 90. minutu da stigne do gola i da donese domaćinu bod.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 24.04.2019
01:34

A iz Celsija placu kako da probiju bunker,eto vam kako, neces sa Kovacicem sigurno bar da je Barklija uvei da proba on ima sut

avatar
Zauvek Plavac
Tuesday, 23.04.2019
23:17

Ako neko zaslužuje LŠ sledeće sezone onda je to definitivno Totenhem. Ekipa koja ne srlja protiv autsajdera kao njeni konkurenti, igra pametno i strpljivo i ima igrački kadar koji ume i bez najboljeg strelca Harija Kejna da dobije utakmicu. Oni 99% završavaju na 3.mestu, samo čudo može da se desi pa da skliznu, pritom nemaju težak raspored do kraja. Dok Čelsi, Arsenal i Junajted imaju teže rasporede i mole za Božju pomoć, a sami su sebi jamu iskopali. Barem će neutralcima biti zanimljiva borba za to 4. mesto, ako ništa drugo.

avatar
Tuesday, 23.04.2019
22:47

bitna pobeda za kokoši

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 23.04.2019
22:44