PL - Totenhem se mučio i na kraju pobedio, presudio je Son! U Lesteru zabrinuti i pored "pokera" Vest Hemu!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 22.01.2020.
22:26
Izvor: Sportske.net

Domaćini ostvarili pobede.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

U terminu od 20.30, večeras su odigrane dve utakmice 24. kola engleske Premijer lige.

Fudbaleri Totenhema ostvarili su pobedu u Londonu gde su bili bolji od Norviča sa 2:1.

Iako su se "pevci" mučili tokom prvog poluvremena, uspeli su da povedu u 38. minutu kada je Dele Ali iskoristio asistenciju Orijea i zatresao mrežu Krula.

Sve je išlo po planu Žozea Murinja sve dok Sesenjon nije skrivio penal u 69. minutu, a minut kasnije neumoljiv sa bele tačke bio je Temu Puki.

Čovek odluke bio je Hung-Min Son koji je u 79. minutu stigao do odbijene lopte i glavom je sproveo u gol tako donevši veoma bitnu pobedu ekipi Žozea Murinja pred nastavak sezone.

Pobedu je ostvario i Lester koji je na domaćem terenu savladao Vest Hem rezultatom 4:1.

"Lisice" su dobrom igrom stigle do dva gola prednosti u prvih 45 minuta. Prvo je Harvi Barns pogodio u 24. minutu, da bi u poslednjim trenucima prvog poluvremena prednost Lestera udvostručio Rikardo Pereira.

U 50. minutu, Vest Hem je stigao do nade da bi mogao da izbegne poraz, Mark Nobl je pogodio sa penala u 50. minutu, ali "čekićari" nisu imali snage za nešto više.

Dilemu oko pitanja pobednika otklonio je Ajoz Perez takođe sa bele tačke u 81. minutu susreta, da bi svojim drugim golom Španac postavio i konačnih 4:1 sedam minuta kasnije.

Ono što bi moglo da predstavlja hendikep pred nastavak prvenstva za Lester jeste povreda Džejmija Vardija koji je morao da napusti teren u prvom poluvremenu zbog povrede o kojoj, za sada, nema detalja.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke