Po čemu Slot ne žele da ga pamte u Liverpulu?

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 06.10.2024.
00:00
Izvor: Sportske.net, Beta

Novi menadžer "crvenih" sjajno započeo svoju eru na "Enfildu".

EPA/ADAM VAUGHAN
EPA/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Menadžer fudbalera Liverpula Arne Slot rekao je danas da je zadovoljan što će ekipa kao prva na tabeli Premijer lige otići na pauzu u šampionatima.

"Uglavnom je za mene to posebno, pošto igrači idu u svoje reprezentacije i o tome će misliti. Da smo izgubili ili odigrali nerešeno, bio bih tužan tri ili četiri dana. Zadovoljan sam početkom sezone. Ako me pamte samo zbog starta, onda to nije bio najbolji period u eri Liverpula", rekao je Slot za Ti-En-Ti (TNT), preneo je Skaj.

Liverpul je pobedio devet puta u poslednjih 10 utakmica u svim takmičenjima. 

"Nadam se da ću uraditi više posebnih stvari od devet pobeda u 10 utakmica u ovom klubu. Ali to je dobar početak. Ne samo rezultatom, zadovoljan sam i današnjom igrom", dodao je Slot.

U završnici utakmice povredio se golman Alison Beker, koji će prema proceni Slota najverovatnije propustiti utakmice protiv Lajpciga i Arsenala, a poslednjih 15-ak minuta branio je treći golman Vitezslav Jaroš. 

"Pretpostavljam da Ali neće biti sa nama za te utakmice, ali dobro je videti da je naš treći golman dobio priliku, pošto je Kejvin Keleher juče bio bolestan. Za ekipu je uvek lepo da svi učestvuju u rezultatima", naveo je trener Liverpula.

Britanski mediji preneli su da je Alison najverovatnije istegao tetivu mišića desne noge, zbog čega bi mogao da pauzira četiri do pet nedelja.

Liverpul je prvi na tabeli sa četiri boda više od Mančester sitija, koji ima utakmicu manje, uoči dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke